Képzőknek

Jelentkezz az Erasmus+ önkéntesek regisztrált képzői közé!

Folyamatosan lehetőség van jelentkezni azon képzők körébe, akik a Magyarországon szolgálatot teljesítő Erasmus+ önkéntesek, hazatért önkéntesek és mentorok tréningjeit valósítják meg. 

Az Erasmus + Program keretei között megvalósuló önkéntes lehetőségeknek (korábban EVS) része egy tréning folyamat, amely az önkéntesek tanulási folyamatát segíti a szolgálatuk során. Ennek a tréningfolyamatnak a része a Megérkezés utáni képzés, a Félidős értékelő találkozó illetve a Hazatérő önkéntesek találkozója, amelyeket a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja szervez.

A fent említett képzések megvalósítását olyan képzők végzik, akiknek nem csupán a nemformális oktatás, de az Erasmus+ önkéntesség (EVS) területén is van tapasztalatuk. Ebbe a körbe való jelentkezés folyamatosan lehetséges az év során a lent említett feltételek figyelembe vétele melett.

 

Jelentkezés feltételei:

- nemformális képzésekben képzői tapasztalat; előnyt jelent az Erasmus+ Program ifjúsági fejezetéhez kapcsolódó képzői tapasztalat;

- az Erasmus+ Program ifjúsági fejezetének (kiemelten az EVS, E+ önkéntesség) alapos ismerete;

- EVS önkéntesként vagy EVS önkéntesekkel szerzett tapasztalatok (küldés, fogadás, koordinálás, mentorálás, képzés);

- angol nyelv legalább tárgyalóképes szintű ismerete;

- Youthpass folyamat ismerete.

 


 

Amit érdemes szem előtt tartani:

Azzal, hogy bekerülsz a regisztrált képzők sorába nem jelenti azt, hogy biztosan lesz lehetőséged képzés tartására is. Az itt történő jelentkezésed elfogadásával felkerülsz a képzői listánkra, ahova az Erasmus+ önkéntességhez kapcsolódó képzések tréneri pályázatait kiküldjük.

A képzések megvalósítása az EVS Training and Evaluation Cycle Guidelines and Minimum Quality Standards szabályzata, illetve a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja, valamint tapasztalt képzőink által kidolgozott kézikönyv alapján történik a trénerek saját szakmai, módszertani tudása mentén.

 


 

Jelentkezéshez kattints IDE!

 

A beküldött pályázatokat a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportjának munkatársai bírálják el, és jeleznek vissza a jelentkezést követő két héten belül.

 

További információ:

Kiss Andrea

andrea.kiss@tpf.hu

(+36 1) 237 1300/349

Frissítve: 2018.01.18.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.