Gyakornoki program


Mi ez?

Az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló gyakornoki munka során lehetőséged van arra, hogy 2-6 hónapos, teljes munkaidős szolidaritási tevékenységekben vegyél részt hazai vagy nemzetközi szinten. A tevékenység fontos része a tanulási és képzési elem, amely segít a gyakornokság során a tudatos tapasztalatszerzésben: személyes, oktatási, társadalmi, állampolgári és szakmai fejlődéshez hasznosítható kompetenciáik fejlesztésében.

 

Jó tudni!

A gyakornokságnak a tevékenység kezdetén megkötött írásos megbízási szerződésen kell alapulnia azon ország által alkalmazott jogszabályi keretekkel összhangban, ahol a szakmai gyakorlatod zajlik.

 

Kinek szól?

Ha 18-30 év közötti fiatal vagy, ez a lehetőség neked szól! A részvételhez regisztrálnod kell az Európai Szolidaritási Testület portálján.
Részt vevő országok: EU tagállamai

 

Mit támogat a program, ha gyakornok vagy?

Utazási költségeket, nyelvi támogatást, biztosítást, költözési hozzájárulást.

 

További információk ITT!

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.