Youthpass

 

A Youthpass tanúsítvány bemutatja, mivel foglalkoztak és mit tanultak a fiatalok az Erasmus+ programban (és a korábbi Fiatalok Lendületben programban) megvalósult ifjúsági projekt során. A Youthpass létrehozásának célja a Program keretében folyó nem-formális tanulás elismerésének és elismertetésének támogatása volt. A Youthpass tanúsítvány a résztvevők és a projektgazdák egyértelmű igényére válaszolva született, hogy a Programban való részvétel igazolható legyen, és a projektek során zajló tanulás eredményei láthatóvá váljanak. Ezen kívül a Youthpass tanúsítvány segíti a fiatalokat abban, hogy a Programban szerzett tapasztalataikat a lehető legjobban hasznosíthassák.

A Youthpass tanúsítvány kidolgozásához az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges kulcskompetenciák rendszere szolgált alapul.

 

 

További információ a Youthpassról.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.