Képzőknek

Folyamatosan lehetőség van jelentkezni azon képzők körébe, akik értesítést kapnak az Erasmus+ Ifjúsági csoportja által meghirdetett tréneri profiljukhoz kapcsolódó képzői pályázatokról.

 

Az Erasmus+ program illetve az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló képzéseket (TCA, önkéntességhez kapcsolódó, pályázatíró, projekt megvalósítás…stb.) szervez a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja egész év során.

 

A fent említett képzések megvalósítását olyan képzők végzik, akiknek nem csupán a nemformális oktatás, de az Erasmus+ program területén is van tapasztalatuk. A különböző speciális tematikájú képzések képzői feladatainak ellátására pályázatokon keresztül lehet jelentkezni, amelyet elsősorban egy erre a célra létrehozott képzői körnek küldünk ki.

 

Ebbe a körbe való jelentkezés folyamatosan lehetséges az év során az itt elérhető jelentkezési lapon keresztül. A képzői kör tagjaként első kézből lehet értesülni hazai és nemzetközi képzői felhívásokról, amelyeket a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja koordinál és szervez.

 

Jelentkezés feltételei:

- nemformális módszerekkel megvalósított képzésekben képzői tapasztalat; előnyt jelent az Erasmus+ program ifjúsági fejezetéhez kapcsolódó képzői tapasztalat;

- az Erasmus+ program ifjúsági fejezetének alapos ismerete;

- angol nyelv legalább tárgyalóképes szintű ismerete;

- Youthpass tanúsítvány ismerete és használata a tanulási folyamat támogatására

 

 

A beküldött jelentkezéseket a Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportjának munkatársai a megadott információk alapján bírálják el, és jeleznek vissza a jelentkezést követő egy hónapon belül.

Frissítve: 2018. 05. 15.

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.