Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Ismét EVS bloggereket keresünk!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.09.09. 13:15
ismet_evs_bloggereket_keresunk__4945.png

Külföldön vagy EVS önkéntes és az életed tele van újdonságokkal? Blogolj nekünk!

Külföldön vagy EVS önkéntes és az életed tele van újdonságokkal? Vagy most készülődsz a nagy kalandra?

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja és az Eurodesk Magyarország olyan fiatalok jelentkezését várja, akik most töltik/egy hónapon belül kezdik meg Európai Önkéntes Szolgálatukat, és szívesen osztják meg írásban és képekben az itt szerzett élményeiket a #100újélmény kampány keretében.

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján három EVS bloggert választunk ki, akiktől október 10. és december 5. között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a „100újélmény” blogfelületen publikálunk. A blogbejegyzések témájának az EVS során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek a publikálási lehetőség mellett ajándékcsomagot kapnak.

 

Részletes felhívás

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 30.

 

 

/Fotó: Horváth Fruzsina/

Kapcsolódó hírek

top
Útmutatás a koronavírusjárvány miatt lemondott utazások kapcsán
A COVID-19 koronavírus okozta járvány miatt, mely 2020 januárjában jelent meg Kína Hubei tartományában, és amely miatt az elmúlt napokban Észak-Olaszország több települését is karantén alá vonták, a vírus által érintett területekre tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük a Tempus Közalapítvány által koordinált minden programban.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Új funkciók! - Erasmus+ Project Results Platform
Két új kereső funkcióval gazdagodott az EPRP.
top
Erasmus+ Sport pályázati felhívás
2020. április 2-i határidővel adhattok be pályázatot három kategóriában.
top
Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán
A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó