Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Képzés EVS mentoroknak

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.08.29. 13:27
kepzes_evs_mentoroknak_8693.png

A programiroda képzést szervez EVS mentoroknak.

A magyar nemzeti iroda képzést szervez EVS mentoroknak 2016. szeptember 13-14. között.

Olyan, EVS önkéntesekkel foglalkozó mentorok jelentkezését várjuk, akik jelenleg is foglalkoznak önkéntessel/önkéntesekkel, illetve a közeljövőben fognak EVS önkéntest mentorálni. A mentorképzés az EVS félidős értékelő találkozóhoz kapcsolódik. A képzésen lehetőség nyílik arra, hogy a mentorok felkészüljenek az önkéntesekkel való további munkára, és a képzés második napján ezt a munkát modellezni is tudják az önkéntesekkel. A program során lehetőség van más mentorokkal találkozni, módszertani ismeretekkel gazdagodni, és tapasztalatot cserélni. A két nap alatt képzőkkel dolgozunk, akik segítségével eredményesen és hatékonyan töltjük el az időt. Intenzív 2 napra lehet számítani.

 

Időpont: 2016. szeptember 13. 10 órától szeptember 14. 16 óráig
Helyszín: Aphrodite Hotel, Göd 

Költségek: a szállást (1 éj) és étkezést a programiroda biztosítja. Utazási költség visszatérítésére van lehetőség, amennyiben azt a jelentkezési lapon előre jelzik.
Létszám: max. 10 fő (előnyben részesítjük azok jelentkezését, akiknek önkéntesei az adott találkozón részt vesznek)
Jelentkezés: a Jelentkezési lap kitöltésével 2016. szeptember 5. éjfélig 

További információ:

Szőke Zsófia
Programkoordinátor
E-mail: zsofia.szoke@csini-int.hu 

Kapcsolódó hírek

top
Útmutatás a koronavírusjárvány miatt lemondott utazások kapcsán
A COVID-19 koronavírus okozta járvány miatt, mely 2020 januárjában jelent meg Kína Hubei tartományában, és amely miatt az elmúlt napokban Észak-Olaszország több települését is karantén alá vonták, a vírus által érintett területekre tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük a Tempus Közalapítvány által koordinált minden programban.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Új funkciók! - Erasmus+ Project Results Platform
Két új kereső funkcióval gazdagodott az EPRP.
top
Erasmus+ Sport pályázati felhívás
2020. április 2-i határidővel adhattok be pályázatot három kategóriában.
top
Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán
A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó