Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Tájékoztatás szervezeti átalakulásról

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.08.25. 09:33
tajekoztatas_szervezeti_atalakulasrol_7360.png

2016. augusztus 31-én a Család-, Ifjúság és Népesedéspolitikai Intézet megszűnik. Az Erasmus+ Programiroda költözik.

Tájékoztatjuk kedves pályázóinkat és partnereinket, hogy a 1312/2016. (VI. 13.) kormányhatározat értelmében 2016. augusztus 31-én a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet megszűnik.

2016. szeptember 1-től a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet keretében működő Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk Magyarország feladatait a Tempus Közalapítvány veszi át.

 

A munkatársak 2016. szeptember 1-től a Tempus Közalapítvány székhelyén (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., Tel.: +36 1 237 1300) érhetőek el, a régi e-mailcímeink egy darabig még működnek, az új elérhetőségeinket pedig hamarosan közzétesszük a honlapjainkon és egyéb internetes felületeinken, amelyek továbbra is változatlan formában hozzáférhetőek.

Türelmüket és megértésüket kérjük, mert az átalakulással járó feladatok miatt átmenetileg lassabb ügyintézésre lehet számítani.

 

 

 

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó