Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Pályázati űrlapokban megjelenő hibák

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.01.27. 15:36
palyazati_urlapokban_megjeleno_hibak_2066.png

A 2016-os űrlapokban megjelenő hibákkal kapcsolatos tájékoztatás.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy az Európai Bizottság tájékoztatása szerint az Erasmus+ program hivatalos űrlapjaiban az alábbi hibákkal találkozhatnak (2016. február 2-ai beadási határidőhöz tartozó űrlapok). Kérjük, az alábbiak szerint kezeljék a problémát.

 

1.) KA1 űrlap, ifjúsági csere pályázat

OLS kapcsolattartó megadása szerepel az űrlapban, bár az ifjúsági cserék esetében ez nem releváns. Itt célszerű a projektben kapcsolattartóként megadott személyt megadni.

 

2.) KA2 űrlap

A "Learning/Teaching/Training Activities" tevékenység kiválasztása esetén az űrlap beadásakor hibaüzenet jelenik meg. A Bizottság által javasolt teendő: 

"There is a a bug in the KA205 e-form when selecting no "Learning/Teaching/Training Activities".

When the form is saved/closed/reopened, the form prepares wrongly some incomplete activity data which is not visible for the user. But if he/she tries to submit, they will get an "[ERR-01] submission validation error". 

The workaround is to:

• open the forms

• change the question "Do you plan to include transnational learning, teaching or training activities in your project?" to "Yes" and put it back to "No" (the wrong data will be clean-up)

• and submit."

 

Kapcsolódó hírek

top
2020 Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén
Erasmus-akkreditáció pályázat rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.
top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó