Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Tool Fair X - Cross the line

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.12.03. 11:05
tool_fair_x_-_cross_the_line_7263.png

Az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására.

Az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és a SALTO YOUTH Euromed közös szervezésében kerül megrendezésre az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására, a Tool Fair X. A rendezvény célja a tanuláshoz kapcsolódó új, innovatív módszerek és eszközök bemutatása, megosztása és multiplikálása. A találkozót minden évben más ország rendezi meg, a jubileumi tizedik Tool Fair-t Magyarország látja vendégül 2015. december 8-12. között.

 

A budapesti találkozó alcíme „Cross the line”, mellyel a szektorok közötti (ifjúsági, formális és nem formális tanulás, nonprofit és for-profit) együttműködés szükségességét és aktualitását hangsúlyozzák a szervezők. Az angol munkanyelvű program során a több mint száz ifjúsági területen aktív szakember és képző workshopok formájában ismerkedhet meg jól bevált innovatív eszközök, módszerek tárházával. A rendezvény emellett lehetőséget teremt a különböző szektorok képviselői számára, hogy tudásukat elmélyítsék, visszajelzést adjanak és kapjanak a tanult módszerekről, így hozzájáruljanak ezek fejlesztéséhez, valamint szélesebb körben való terjesztésükhöz.

Kapcsolódó hírek

top
Facilitátorok jelentkezését várjuk nemzetközi képzésre!
Több nemzeti iroda összefogásával nemzetközi képzést szervez a Tempus Közalapítvány az önkéntesség témájában és támogatásáért. A képzés levezetésére egy magyar tréner/facilitátor jelentkezését várják január 6-ig.
top
Megjelent a 2020-as Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutató
Három pályázatbeadási határidő várható: február 5., április 30. és október 1.
top
FELHÍVÁS pályázati értékelő szakemberek részére
A Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre.
top
ZÖLDÜLŐ ERASMUS+
Fenntartható projektmenedzsment műhelymunka az Erasmus+ program projektjeihez.
top
Több mint 100 ember ünnepelte velünk az önkéntességet!
December 5-én van az önkéntesek világnapja, amely alkalmából idén is megrendeztük a Solidarity: ON-t.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó