Tool Fair X - Cross the line

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.12.03. 11:05

Az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására.

Az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és a SALTO YOUTH Euromed közös szervezésében kerül megrendezésre az ifjúsági szektor éves nemzetközi módszervására, a Tool Fair X. A rendezvény célja a tanuláshoz kapcsolódó új, innovatív módszerek és eszközök bemutatása, megosztása és multiplikálása. A találkozót minden évben más ország rendezi meg, a jubileumi tizedik Tool Fair-t Magyarország látja vendégül 2015. december 8-12. között.

 

A budapesti találkozó alcíme „Cross the line”, mellyel a szektorok közötti (ifjúsági, formális és nem formális tanulás, nonprofit és for-profit) együttműködés szükségességét és aktualitását hangsúlyozzák a szervezők. Az angol munkanyelvű program során a több mint száz ifjúsági területen aktív szakember és képző workshopok formájában ismerkedhet meg jól bevált innovatív eszközök, módszerek tárházával. A rendezvény emellett lehetőséget teremt a különböző szektorok képviselői számára, hogy tudásukat elmélyítsék, visszajelzést adjanak és kapjanak a tanult módszerekről, így hozzájáruljanak ezek fejlesztéséhez, valamint szélesebb körben való terjesztésükhöz.

Kapcsolódó hírek

top
Megújultak a Youthpass kulcskompetenciák!
2019. augusztus 20-tól kerülnek bevezetésre az új kompetenciák.
top
Szolidaritási Testület Info kit résztvevőnek
Információs dokumentummal segíthetitek az önkéntest.
top
Fiatalok és demokrácia - felmérés
A fiatalokkal foglalkozó civil szervezeteknek és hálózatoknak szóló kérdőív arra keresi a választ, milyen az EU-s fiatalok demokráciában való részvétele.
top
Mennyire hasznos az ESC Portal? (kérdőív önkéntes szervezeteknek)
Sikerül rajta résztvevőket találni? Segít abban, hogy elhivatott fiatalokkal vehesse fel a szervezet a kapcsolatot?
top
Európai Szolidaritási Testület: A képzés
A Tempus Közalapítvány bemutatja a Szolidaritás Hőseinek szánt háromnapos „képzés-trilógiáját”, amelyben a projekttervezésé a főszerep!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.