Legyél az EVS közösségi film része!

Kategória: : Általános
Cimkék: EVS, EVSLIVE, kisfilm, pályázat,
Közzétéve: 2015.10.22. 11:27

EVS önkéntes voltál, vagy éppen az vagy? Van egy okostelefonod, amivel felejthetetlen pillanatokat rögzítettél? Oszd meg velünk!

EVS önkéntes voltál, vagy éppen az vagy? Van egy okostelefonod (netán videókamerád vagy fényképeződ), amivel felejthetetlen pillanatokat rögzítettél? Esetleg épp élményeket gyűjtesz EVS-esként, és a mindennapok történéseiről forgatsz, azokat fotózod? OSZD MEG VELÜNK, HOGY AZ EVS KÖZÖSSÉGI FILM RÉSZE LEGYEN A TE EMLÉKED IS!

Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda 2015. november 27-én rendezi meg éves nagyrendezvényét, az EVS LIVE-ot Budapesten. Az EVS LIVE célja a nemzetközi mobilitás és az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítése, személyes élmények és sikertörténetek bemutatása, izgalmas projektek megismerése, illetve a kapcsolatépítés.

A Programiroda EVS közösségi kisfilm létrehozását tervezi, amely EVS önkéntesek saját videóiból, fotóiból kerül összeállításra. Ehhez várjuk volt EVS önkéntesek, vagy jelenleg EVS szolgálatukat töltő önkéntesek okostelefonnal (vagy videókamerával, fényképezőgéppel) rögzített videóit, fotóit, melyek az önkéntes szolgálat alatt készültek, bármilyen hosszúságban és témáról.

Lehetséges témák: a közösségem; a városom; interkulturális találkozások (barátok, ételek; az ÉLET); táj; utazás; kaland. Szóval az EVS bármilyen kis részlete, elkapott pillanata érdekel minket, legyen az 20 másodperces vagy negyed órás felvétel, vagy akár egy fotó.

 

A videókat és a fotókat az info.eplus@ncsszi.hu e-mailcímre várjuk az alábbiak feltüntetésével:

EVS önkéntes neve/ küldő és fogadó szervezete/ önkéntes szolgálat helye / a videó vagy fotó szerzője.

 

A videók és fotók beküldésének határideje: 2015. november 6. péntek.

Az EVS közösségi kisfilm a 2015. november 27-ei EVS LIVE rendezvényen kerül bemutatásra ünnepélyes keretek között a nagyközönség számára, később pedig az Európai Önkéntes Szolgálat széles körű népszerűsítésére használja fel a magyar nemzeti iroda. A kisfilmbe bekerült fotók, videók beküldői részt vehetnek a premieren az EVS LIVE-on, valamint Erasmus+ ajándékcsomagot kapnak.

 

EVS közösségifilm felhívás

 

További információ:

Tarján Enikő, Fülep Ágnes

NCSSZI Erasmus+ Programiroda

Tel.: (+36) 1 237  67 73

E-mail: eniko.tarjan@ncsszi.hu és agnes.fulep@ncsszi.hu

Kapcsolódó hírek

top
Megújultak a Youthpass kulcskompetenciák!
2019. augusztus 20-tól kerülnek bevezetésre az új kompetenciák.
top
Szolidaritási Testület Info kit résztvevőnek
Információs dokumentummal segíthetitek az önkéntest.
top
Fiatalok és demokrácia - felmérés
A fiatalokkal foglalkozó civil szervezeteknek és hálózatoknak szóló kérdőív arra keresi a választ, milyen az EU-s fiatalok demokráciában való részvétele.
top
Mennyire hasznos az ESC Portal? (kérdőív önkéntes szervezeteknek)
Sikerül rajta résztvevőket találni? Segít abban, hogy elhivatott fiatalokkal vehesse fel a szervezet a kapcsolatot?
top
Európai Szolidaritási Testület: A képzés
A Tempus Közalapítvány bemutatja a Szolidaritás Hőseinek szánt háromnapos „képzés-trilógiáját”, amelyben a projekttervezésé a főszerep!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.