Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Time to Move!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.09.01. 13:52
time_to_move__9087.png

Szeptember 24-én indul itthon is az európai Time to Move kampány. Tervezz képeslapot és utazd körbe Európát!

Tervezz és nyerj európai körutat! Az Eurodesk a Time to Move kampány részeként képeslap pályázatot hirdet 13 és 30 év közötti európai fiatalok számára. A saját lakóhelyről szóló képeslapok terveit 2015. október 4-ig várják. A közönségszavazatokat követően az Eurodesk választja ki azt a két győztest, akiknek nyereménye egy 22 napig érvényes InterRail vonatjegy.

Beküldési határidő: 2015. október 4., a terveket a Time to Move weboldal vagy az Eurodesk Facebook oldalának jelentkezési felületére várják. A szervezők célja az, hogy minél több kreatív képeslap érkezzen Európa minden pontjáról, örömmel fogadják a kollázzsal, rajzolással, festéssel, grafikai designnal, vagy egyéb érdekes technikával készült pályaműveket.

A felhívás a Time to Move kampány része, melynek célja a fiatalok tájékoztatása a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. A kampány 2015. szeptember 21-étől október 4-éig tart Európa-szerte.

Bővebb információ: timetomove.info és eurodesk.hu

 

 

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó