Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Játék a pillanatban - Agilis szemlélet a fiatalokért dinamikusan változó világunkban

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2021.03.24. 13:08
jatek_a_pillanatban_-_agilis_szemlelet_a_fiatalokert_dinamikusan_valtozo_vilagunkban__2265.png

A műhelymunkán improvizációs módszertanból kölcsönzött storytelling gyakorlatokat sajátíthatsz el a fiatalok fizikai, érzelmi és mentális egyensúlyának támogatásához.

A pandémia tavaly márciusi kitörése óta egy teljesen új működéshez kellett alkalmazkodnunk egyik napról a másikra. A virtuális tér lett a hétköznapi interakciók platformja, és bizonyos készségek pl. gyors alkalmazkodás a váratlan helyzetekhez ill. bizonytalanság tűrése még fontosabbá váltak.

Az alkalmazkodás és az ezzel járó változások erős érzelmi reakciókat váltanak ki bennünk az ún. VUCA világban (változékony, bizonytalan, komplex, kétértelmű).

A műhelymunka során a saját élményű gyakorlatok után egy tapasztalatcserére invitáljuk a résztvevőket már létező jó gyakorlatok megosztására (fizikai, érzelmi és mentális egyensúly fenntartása) ill. egy közös gondolkodásra arról, hogy az agilis szemlélet hogyan ültethető gyakorlatba az ifjúsági munkában.

Kiket várunk a programra? A műhelymunkára elsősorban az ifjúsági területről várjuk a jelentkezőket. A műhelymunka nyitott a felsőoktatás, köznevelés, szakképzés területről, felnőtt tanulás területéről érkező jelentkezők számára is.

Időpont: 2021. április 20-21. 14:00-17:00 (A két egymást követő napon zajló 3-3 órás online műhelymunka egymásra épül, és a hatékonyság elérése érdekében egymástól elválaszthatatlanok. Kérjük ezt a jelentkezés melletti elköteleződéskor figyelembe venni.)

Helyszín: Zoom

Jelentkezési határidő: 2021. április 15. csütörtök éjfél

Részletes program és regisztráció

Kapcsolódó hírek

top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elérhetők az Erasmus+ mobilitási pályázatok űrlapjai!
Az Európai Bizottság közzétette oldalán a KA1 pályázattípusához tartozó pályázati űrlapokat.
top
Online műhelymunka a mentori tevékenység támogatásához
A Testület résztvevőit támogató mentoroknak és koordinátoroknak májusban. Téma: mentálhigiéné.
top
MEGJELENT AZ ÚJ ERASMUS+ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓJA!
Az Európai Bizottság elfogadta a 2021–2027-es időszakra szóló első éves Erasmus+ munkaprogramot.
top
3-AT EGY CSAPÁSRA - stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek
A résztvevőknek lehetőségük lesz felkészülni az Erasmus-akkreditációhoz kapcsolódó folyamatokra az ifjúság területén, más szervezetek képviselőivel közösen.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó