Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Támogató szakembereket keresünk!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2021.03.17. 10:44
felhivas_tamogato_szakembereket_keres_a_tempus_kozalapitvany__3761.png

A szakemberek a Szolidaritási Testület önkéntes lehetőségei iránt érdeklődő szervezeteknek segítenek a pályázásra való felkészülésben.

A Tempus Közalapítvány Ifjúsági csoportja a 2019-ben elindított Szervezeti Támogató Program tapasztalataira építve olyan szakemberi kört kíván létrehozni, amely hatékonyan fel tudja készíteni az Európai Szolidaritási Testület programba újonnan bekapcsolódni kívánó szervezeteket a Minőségi Tanúsítvány megszerzésére és önkéntes projektek megvalósítására.

A Támogató Programról

A Támogató Program célja a magyar nemzeti iroda nyílt felhívására jelentkező, az Európai Szolidaritási Testület önkéntes lehetőségei iránt érdeklődő és a felelős munkatársak által alkalmasnak tartott szervezetek támogatása abban, hogy megszerezzék a Minőségi Tanúsítványt és tevékenységükhöz illeszkedő önkéntes projekteket valósítsanak meg. A program olyan szervezetekre fókuszál, akik valós szükségletekre reflektáló, önkéntesek bevonásával végezhető tevékenységet kívánnak megvalósítani az Európai Szolidaritási Testület keretében.

A támogató folyamat időszaka: 2021. május - 2022. április.

Támogatás és útmutatás szervezeteknek

A szakember feladatai

Jelen felhívás célja olyan szakemberi kör kialakítása, amelynek tagjai részt vesznek a fenti támogató folyamatban. A szakemberek a támogatást igénylő szervezetekkel működnek együtt egy megadott időszakon belül 20 kontaktóra keretében az alábbi feladatok mentén:

  • Az Ifjúsági csoport által kiválasztott szervezetek felkészítése – az igényeinek és lehetőségeinek a program keretrendszeréhez illesztése révén – az Európai Szolidaritási Testület Minőségi Tanúsítványának megszerzésére és a programba történő bekapcsolódásra.
  • A szervezet támogatása a projekttervezés és pályázatírás területén az Európai Szolidaritási Testület pályázati rendszerében.
  • A támogató folyamathoz kapcsolódó dokumentáció (jelenléti ívek, értékelő lapok, beszámoló űrlap) kitöltése, vezetése.
  • Együttműködés az Ifjúsági csoport munkatársaival, amelynek része a kiválasztás után egy előkészítő, valamint a támogató folyamat végén egy értékelő megbeszélésen való részvétel.

A díjazás

A díjazás mértéke minden – az Ifjúsági csoport által kiválasztott – szervezettel való közös munka esetében nettó 10 000 Ft/kontaktóra, azaz maximálisan nettó 200 000 Ft, amely tartalmazza a támogató szakember utazási költségeit, valamint minden egyéb, a támogató folyamathoz kapcsolódó költséget. A felkért szakemberekkel a Tempus Közalapítvány megbízási szerződést köt.

Jelentkezés és részletek

Jelentkezni Europass önéletrajzzal és motivációs levéllel a net_esc@tpf.hu e-mail címen lehet.

Jelentkezési határidő: 2021. április 1. 12:00.

További részletek és jelentkezés feltételei itt olvashatók.

Kapcsolódó hírek

top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elérhetők az Erasmus+ mobilitási pályázatok űrlapjai!
Az Európai Bizottság közzétette oldalán a KA1 pályázattípusához tartozó pályázati űrlapokat.
top
Online műhelymunka a mentori tevékenység támogatásához
A Testület résztvevőit támogató mentoroknak és koordinátoroknak májusban. Téma: mentálhigiéné.
top
MEGJELENT AZ ÚJ ERASMUS+ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓJA!
Az Európai Bizottság elfogadta a 2021–2027-es időszakra szóló első éves Erasmus+ munkaprogramot.
top
3-AT EGY CSAPÁSRA - stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek
A résztvevőknek lehetőségük lesz felkészülni az Erasmus-akkreditációhoz kapcsolódó folyamatokra az ifjúság területén, más szervezetek képviselőivel közösen.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó