Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

FELHÍVÁS képzőknek, facilitátoroknak

Kategória: : Pályázat
Közzétéve: 2021.02.15. 11:28
felhivas_kepzoknek_facilitatoroknak_5947.png

Study visit és partnerségépítő tevékenységek tervezésére és kivitelezésére 2 fő képző vagy facilitátor jelentkezését várják.

Két képző vagy facilitátor jelentkezését várja a norvég nemzeti iroda az Erasmus Goes Greener képzés keretében tervezett study visit és partnerségépítő tevékenységek tervezéséhez és megvalósításához Brüsszelben.

A képzés a norvég, belga, finn, magyar, német, román és portugál nemzeti irodák együttműködésében valósul meg az Erasmus+ projektek fenntarthatóságának témájában, és azoknak a szervezeteknek szól, akik szeretnék minél zöldebbé tenni projektjeiket. A brüsszeli tevékenységek egy hosszú távú folyamat részei, amelyben nemzeti szinten megvalósuló programok is helyet kapnak az együttműködő országokban.

A brüsszeli program ideje 2021 auguzstus 22-27, amelyet egy másfél napos online felkészítés előz meg a facilitátorok számára március 16-17-én. Az augusztusi programok maximum létszáma 40 fő, melyet 3 facilitátor támogat majd (a harmadik főt a belga nemzeti iroda választja ki).

A jelentkezéseket március 1-ig várják az alábbi e-mail címre: gry.nesse@bufdir.no

Részletes információk a felhívásban!

Kapcsolódó hírek

top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elérhetők az Erasmus+ mobilitási pályázatok űrlapjai!
Az Európai Bizottság közzétette oldalán a KA1 pályázattípusához tartozó pályázati űrlapokat.
top
MEGJELENT AZ ÚJ ERASMUS+ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓJA!
Az Európai Bizottság elfogadta a 2021–2027-es időszakra szóló első éves Erasmus+ munkaprogramot.
top
3-AT EGY CSAPÁSRA - stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek
A résztvevőknek lehetőségük lesz felkészülni az Erasmus-akkreditációhoz kapcsolódó folyamatokra az ifjúság területén, más szervezetek képviselőivel közösen.
top
Játék a pillanatban - Agilis szemlélet a fiatalokért dinamikusan változó világunkban
A műhelymunkán improvizációs módszertanból kölcsönzött storytelling gyakorlatokat sajátíthatsz el a fiatalok fizikai, érzelmi és mentális egyensúlyának támogatásához.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó