Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Szolidaritási Testület: Általános Online Képzés

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2021.01.12. 14:02
szolidaritasi_testulet_altalanos_online_kepzes_2978.png

Hasznos készségek és kompetenciák elsajátítását teszik lehetővé az Európai Szolidaritási Testület online képzései.

Az Európai Szolidaritási Testület Portálján regisztrált fiatalok ezentúl nemcsak a program aktuális önkéntes, gyakornoki vagy munkavállalói lehetőségei közül válogathatnak, hanem egy komplex online képzésnek is a részesei lehetnek.

Az Általános Online Képzés (General Online Training) öt modulból áll: ebből négy közvetlenül az önkéntesélményhez kapcsolódik, az utolsó pedig készség- és kompetenciafejlesztésre ad lehetőséget többek között a vállalkozói készségek, az adománygyűjtés, a projektmenedzsment, a humanitárius segítségnyújtás területén. Az egyes modulok a bevezető videó megnézése után válnak elérhetővé; az interaktív felületet a fiatalok igényeire szabták. A képzések mellett egy érdekességeket tartalmazó könyvtár is található, ahol társadalmi és ifjúságpolitikai témákban gyűjtöttek össze videókat, útmutatókat, hasznos oldalakat. Az egyes modulokról, a honlap felépítéséről és a csatlakozás mikéntjéről itt olvashatsz többet.

A felülethez készítettek egy útmutatót is, amely lehetővé teszi, hogy ifjúságsegítők facilitálás révén megkönnyítsék a fiatalok képzésen való részvételét, önreflektálási, tanulási folyamatát. Az útmutatót minden regisztrált letöltheti és megoszthatja a szervezetével, ha úgy érzi, külső támogatásra is szüksége van. Az útmutató magyar változata ide kattintva is elérhető.

Kapcsolódó hírek

top
NIT Pro és Kontra: országos vitaverseny középiskolásoknak
A Nemzeti Ifjúsági Tanács versenyével a fiatalok vitakultúráját hivatott fejleszteni.
top
Online kurzusok az ifjúság és az önkéntesség területén
A SALTO HOP online learning felülete az Erasmus+ ifjúság és a Szolidaritási Testület fejlesztését segíti.
top
Bemutatkozik a Democracy Reloading Toolkit!
Az online eszköztár az ifjúsági részvétel erősítését támogatja. A Toolkitet webinárium keretében mutatják be az érdeklődőknek.
top
Elindulhat a Bonni Folyamat!
Az Európai Ifjúsági Munka Konferencia zárónyilatkozata az ifjúsági munka fejlését célzó Bonni Folyamat elindításához ad tanácsokat.
top
Nem vesz részt az Erasmus+ és Szolidaritási Testület új szakaszában az Egyesült Királyság
A jelenlegi szakasz tevékenységei a programok lezártáig futnak.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó