Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Aktív tanulás az online térben műhelymunka

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.11.18. 11:53
aktiv_tanulas_az_online_terben_muhelymunka_2071.png

Ismerj meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!

A digitális ifjúsági munka olyan, mint a fából vaskarika - vagy talán mégsem? Hogyan lehet innovatív mindaz, amit online meg lehet valósítani? A program részeként tanórán és azon kívül használható játékokat, interaktív online gyakorlatokat próbálunk ki, amivel a fiatalok bevonását lehet növelni, az aktivitást erősíteni.

A műhelymunka során olyan gyakorlatokat és módszereket mutatunk be, amelyekből a résztvevők képesek lesznek építkezni, és azokat a saját fejlesztési folyamataikba, foglalkozásaikba beépíteni.

Inspiráljuk és segítjük a résztvevőket abban, hogy a hétköznapokon, személyesen használt gyakorlatok egy részét át tudják ültetni az online térbe. A játékos, saját élményen alapuló online gyakorlatok támogatják a figyelem megtartását, a bevonódást, aktivitást és segítik a fiatalok tanulási folyamatait hatékonyabbá tenni.

Kiket várunk a programra? Fiatalokkal foglalkozó szakembereket, képzőket, pedagógusokat, andragógusokat, szociális munkásokat, ifjúságsegítőket, önkéntes koordinátorokat, közösségszervezőket.
Max. létszám: 35 fő (a jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni)

Időpont: 2020. december 15. 12:45-16:00

Helyszín: Zoom

Jelentkezési határidő: 2020. december 10. csütörtök éjfél

 

Részletes program és regisztráció

Kapcsolódó hírek

top
Új szolgáltatásokkal hódít az Europass
Új külsőt kapott az europass.hu!
top
Az önkéntesség hónapja!
November 5. és december 5. között izgalmas élménybeszámolókkal, videókkal és nyereményjátékokkal jelentkezünk Facebook oldalunkon.
top
Solidarity:ON – Az önkéntesség menő!
Ünnepeld velünk az önkéntességet! Izgalmas beszélgetések és inspiráló előadások várnak rád december 3-án online rendezvényünkön.
top
Ezt adta nekünk az Erasmus+!
Hallgasd meg, mi mindent kaptak a programtól 2020 nívódíjasai!
top
Megjelent a Pályázati Pavilon őszi száma!
Fókuszban az új Erasmus+ program!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó