Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

EU LOGIN: KÉTLÉPCSŐS AZONOSÍTÁS SZÜKSÉGES

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.06.23. 16:07
eu_login_ketlepcsos_azonositas_szukseges_3730.png

Kétlépcsős azonosítással lehet belépni a NAconnECt Wiki felületeire.

A NAconnECt Wiki felhasználói kétlépcsős azonosítással jelentkezhetnek be 2020. június 8-tól. A biztonsági intézkedés érinti az online felületek használati útmutatóinak elérését (online űrlapok, ORS regisztráció, Mobility Tool+ felületek használati útmutatói), és az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját is. 

Az EU Login számos azonosítási módszert támogat, azonban figyelembe véve, hogy ezek közül nem mindegyik érhető el bizonyos szolgáltatóknál, a NAconnECt Wiki eléréséhez az alábbi általános, kétlépcsős hitelesítési módszerek ajánlottak:

  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés PIN kóddal
  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés QR kóddal

Ahhoz, hogy továbbra is hozzáférjetek a NAconnECt Wiki felülethez, telepíteni kell az EU Login mobil alkalmazást mobiltelefonon vagy táblagépen. Az EU Login mobil alkalmazás ingyenes és beszerezhető a Google Play Áruházból (Android), az App Storeból (iOS) vagy a Windows Áruházból (Windows Phone).

Az alkalmazás telepítésére vonatkozó utasításokat az EU Login Útmutató 12. oldalán találjátok, amelyet ide kattintva tölthettek le. Készítettünk egy magyar útmutatót is, amelyet itt értek el.

Kapcsolódó hírek

top
2020 Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén
Erasmus-akkreditáció pályázat rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.
top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó