Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

EU LOGIN: KÉTLÉPCSŐS AZONOSÍTÁS SZÜKSÉGES

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.08.04. 15:26
eu_login_ketlepcsos_azonositas_szukseges_3730.png

Kétlépcsős azonosítással lehet belépni az EPRP "My Searches" menüpontjára.

Frissítés

2020.08.04-től a kétlépcsős azonosítás pályázóink esetében csak az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját érinti.

2020.08.05.

***

A NAconnECt Wiki felhasználói kétlépcsős azonosítással jelentkezhetnek be 2020. június 8-tól. A biztonsági intézkedés érinti az online felületek használati útmutatóinak elérését (online űrlapok, ORS regisztráció, Mobility Tool+ felületek használati útmutatói), és az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját is. 

Az EU Login számos azonosítási módszert támogat, azonban figyelembe véve, hogy ezek közül nem mindegyik érhető el bizonyos szolgáltatóknál, a NAconnECt Wiki eléréséhez az alábbi általános, kétlépcsős hitelesítési módszerek ajánlottak:

  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés PIN kóddal
  • EU Login mobil alkalmazás: bejelentkezés QR kóddal

Ahhoz, hogy továbbra is hozzáférjetek a NAconnECt Wiki felülethez, telepíteni kell az EU Login mobil alkalmazást mobiltelefonon vagy táblagépen. Az EU Login mobil alkalmazás ingyenes és beszerezhető a Google Play Áruházból (Android), az App Storeból (iOS) vagy a Windows Áruházból (Windows Phone).

Az alkalmazás telepítésére vonatkozó utasításokat az EU Login Útmutató 12. oldalán találjátok, amelyet ide kattintva tölthettek le. Készítettünk egy magyar útmutatót is, amelyet itt értek el.

2020.06.23.

Kapcsolódó hírek

top
NIT Pro és Kontra: országos vitaverseny középiskolásoknak
A Nemzeti Ifjúsági Tanács versenyével a fiatalok vitakultúráját hivatott fejleszteni.
top
Online kurzusok az ifjúság és az önkéntesség területén
A SALTO HOP online learning felülete az Erasmus+ ifjúság és a Szolidaritási Testület fejlesztését segíti.
top
FELHÍVÁS képzőknek, facilitátoroknak
Study visit és partnerségépítő tevékenységek tervezésére és kivitelezésére 2 fő képző vagy facilitátor jelentkezését várják.
top
Bemutatkozik a Democracy Reloading Toolkit!
Az online eszköztár az ifjúsági részvétel erősítését támogatja. A Toolkitet webinárium keretében mutatják be az érdeklődőknek.
top
Elindulhat a Bonni Folyamat!
Az Európai Ifjúsági Munka Konferencia zárónyilatkozata az ifjúsági munka fejlését célzó Bonni Folyamat elindításához ad tanácsokat.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó