Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Mondd el a véleményed: TCA és NET tevékenységek tervezése

Kategória: : Általános
Cimkék: TCA, NET
Közzétéve: 2020.06.11. 10:17
igenyfelmeres_terjesztese_a_tca_net_tevekenysegek_tervezesehez_5585.png

Igényfelmérés a TCA/NET tevékenységek témáinak, prioritásainak meghatározásához

hazai és nemzetözi képzési és hálózatépítési tevékenységek (Erasmus+ TCA és Európai Szolidaritási Testület NET) megtervezéséhez ebben az évben is szeretnénk megkérdezni partnereink véleményét arról, hogy Magyarországon milyen témák, irányvonalak, prioritások foglalkoztatják az ifjúsági területen tevékeny szakembereket.

2020 márciusa komoly változásokat hozott mindannyiunk életében, amelyhez a nemzetközi mobilitási programok szervezésénél nekünk is alkalmazkodnunk kell. Ahhoz, hogy ez az alkalmazkodás az ifjúsági terület igényeinek megfeleljen, egy nagyon rövid és egyszerű kérdőívet állítottunk össze, amelyben lehetőségetek van arra, hogy megosszatok velünk különböző témákat, ötleteket, illetve elmondjátok nekünk a véleményeteket arról, hogy a kialakult helyzet hatására hogyan látjátok a TCA/NET tevékenységeket a jövőben. Ezeket a visszajelzéseket felhasználjuk a 2021-es munkatervünk elkészítéséhez.

Gondolataitokat a néhány percet igénybevevő kérdőív kitöltésével oszthatjátok meg velünk, amelyet a LINKRE KATTINTVA értek el!

A válaszokat július 5-ig várjuk.

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó