Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Online mentorképzés indul!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.05.22. 10:25
online_mentorkepzes_indul__6455.png

Az Európai Szolidaritási Testület résztvevőit támogató mentoroknak és koordinátoroknak.

A mentorok az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló önkéntes/munkavállalói projektek kulcsszereplői. Aktív szerepvállalásuk a projektek minőségét erősíti azzal, hogy a résztvevő tanulási folyamatát az egész szolgálat alatt figyelemmel követik és támogatják.

A Tempus Közalapítvány az aktív mentorok, illetve koordinátorok számára szervez online képzést, amely által fejleszthetik a projekt során a résztvevőkkel végzett támogató munka minőségét, kimondottan fókuszba helyezve a jelenlegi bizonytalan körülmények közötti szolgálat során szükséges támogatást.

Az online képzés célja olyan gyakorlati tudás átadása, illetve tapasztalatcsere lehetőség biztosítása, amely segíthet az önkéntesekkel való közös munka során, kiemelten a mentori munkára fókuszálva. A képzésen a mentorok és koordinátorok vehetnek részt, amennyiben az önkéntesek felkészítése, tevékenységük támogatása a feladataik közé tartozik.

Résztvevői kör: Magyarországon az Európai Szolidaritási Testület keretei között megvalósuló projektek mentorai és koordinátorai.

A folyamat elemei:

Képzés időpontja:

2020. június 8-12., 9:00 - 11:00, ONLINE

A képzéshez kapcsolódó támogató időszak, amely során a résztvevők 2 coaching alkalmon (igény szerint akár több) dolgozhatnak együtt a képzőkkel:

2020. június 15 – 22., ONLINE

Lezáró alkalom:

2020. június 23., 9:00 – 11:00, ONLINE

Kérünk, minél pontosabban töltsd ki a jelentkezési lapot, és vedd figyelembe, hogy a képzések létszáma limitált (maximum 10 fő) és adott résztvevői kört céloz meg, így a nemzeti iroda munkatársai bírálják el a beérkezett jelentkezéseket, és jeleznek vissza részvételi szándékod kapcsán.

Jelentezési határidő: június 3. Jelentkezés lap elérhető ITT.

Kérünk, hogy azt is vedd figyelembe, hogy a képzésre való jelentkezéssel vállalod a teljes folyamatban való részvételt.

További kérdés esetén Kiss Andreát keresd: andrea.kiss[kukac]tpf.hu.

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó