Forever young! az Európa-napi fesztiválon

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2015.04.21. 15:02

Az Európai Ifjúsági Hét magyarországi záróeseménye izgalmas programokkal vár mindenkit május 9-én az Európa-napi fesztiválon Budapesten.

Az Európai Ifjúsági Hét magyarországi záróeseménye izgalmas programokkal vár mindenkit május 9-én az Európa-napi fesztiválon Budapesten.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete szervezésében valósul meg a nagyszabású Európa-napi fesztivál május 9-én a Margitszigeten.

Ingyenes koncertek, színházi előadások, civil börze várja egész nap a látogatókat. Ezen kívül a tavalyi nagy sikerű futóverseny is elindul, EU-s fejlesztések érintésével 11 km-es távval.

Az Európa-napi fesztivál részeként kerül megrendezésre az Európai Ifjúság Hét magyarországi záróeseménye, az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda szervezésében. Külön színpadi programokkal és szabadtéri akciókkal várunk minden örök fiatalt.

10 órától Erasmus+ interaktív stand üzemel a helyszínen, 14 órától pedig ezekbe a programokba lehet bekapcsolódni:

köszöntő // Grundszínház - impró&slam // Cosa Polska koncert // Open Doors installáció / Hard Body Hang street workout bemutató és kipróbálható eszközök // Erasmus+ információ // Kazinczy Living Library - EVS special edition.

Részletek a Facebook eseménynél 

 

 

 

Kapcsolódó hírek

top
Megújultak a Youthpass kulcskompetenciák!
2019. augusztus 20-tól kerülnek bevezetésre az új kompetenciák.
top
Szolidaritási Testület Info kit résztvevőnek
Információs dokumentummal segíthetitek az önkéntest.
top
Fiatalok és demokrácia - felmérés
A fiatalokkal foglalkozó civil szervezeteknek és hálózatoknak szóló kérdőív arra keresi a választ, milyen az EU-s fiatalok demokráciában való részvétele.
top
Mennyire hasznos az ESC Portal? (kérdőív önkéntes szervezeteknek)
Sikerül rajta résztvevőket találni? Segít abban, hogy elhivatott fiatalokkal vehesse fel a szervezet a kapcsolatot?
top
Európai Szolidaritási Testület: A képzés
A Tempus Közalapítvány bemutatja a Szolidaritás Hőseinek szánt háromnapos „képzés-trilógiáját”, amelyben a projekttervezésé a főszerep!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.