Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Tájékoztatás nyertes pályázóknak

Kategória: : Pályázat
Cimkék: pályázat, Erasmus+
Közzétéve: 2015.04.21. 08:35
tajekoztatas_nyertes_palyazoknak_1947.png

Értesítés 2015. évi első beadási határidő keretében támogatásban részesített pályázók részére

A 2015. évi első Erasmus+ pályázati felhívás a 1., 2., és 3. pályázati kategóriában (Key Action 1, 2 és 3) sikeres volt, nagyon sok pályázat érkezett be, a támogatott pályázatok listája publikálásra került.
 

Az Erasmus+ programot az Európai Bizottság működteti, ami azt is jelenti, hogy a támogatás pénzügyi fedezetét az Európai Bizottság Oktatási és Kulturális Főigazgatósága biztosítja.

 

A támogatást a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet a rendelkezésére bocsátott forrásból tudja kiutalni a pályázóknak, amelynek feltétele a Nemzeti Iroda és az Európai Bizottság között létrejövő keretszerződés, valamint a pályázati pénzek folyósítása az NCSSZI számlájára. A szerződéskötés technikai elhúzódása következtében a támogatási keretösszeg első részlete várhatóan csak májusban érkezik meg a Nemzeti Iroda számlájára.


Amennyiben egy támogatott projektben jelzett tevékenység a támogatási szerződés aláírását megelőzően kezdődne, azt a pályázók kizárólag saját felelősségre kezdhetik megvalósítani. Ebben az esetben természetesen a projekttel összefüggésben felmerülő költségek a szerződés aláírásának időpontjától függetlenül a benyújtott projekt megvalósítási időszakára elszámolhatóak, feltéve, hogy azok megfelelnek az aláírásra kerülő támogatási szerződésben foglaltaknak.

Kapcsolódó hírek

top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elérhetők az Erasmus+ mobilitási pályázatok űrlapjai!
Az Európai Bizottság közzétette oldalán a KA1 pályázattípusához tartozó pályázati űrlapokat.
top
MEGJELENT AZ ÚJ ERASMUS+ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓJA!
Az Európai Bizottság elfogadta a 2021–2027-es időszakra szóló első éves Erasmus+ munkaprogramot.
top
3-AT EGY CSAPÁSRA - stratégiai tervezés műhelymunka ifjúsági szervezeteknek
A résztvevőknek lehetőségük lesz felkészülni az Erasmus-akkreditációhoz kapcsolódó folyamatokra az ifjúság területén, más szervezetek képviselőivel közösen.
top
Játék a pillanatban - Agilis szemlélet a fiatalokért dinamikusan változó világunkban
A műhelymunkán improvizációs módszertanból kölcsönzött storytelling gyakorlatokat sajátíthatsz el a fiatalok fizikai, érzelmi és mentális egyensúlyának támogatásához.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó