Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

MÉG LEHET JELENTKEZNI - Parlamenti Ifjúsági Nap 2020

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.05.12. 08:45
van_beleszolasod__-_interaktiv_nap_a_parlamentben_6263.png

Van beleszólásod! Idén is interaktív nap a Parlamentben.

Még lehet jelentkezni a 2020 októberi Parlamenti Ifjúsági Napra!

A rendezvényen részt vevő közel 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva helyi szintű problémáik megoldásán gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat, és megismerkedhet az EU ifjúsági programjaival, az Erasmus+ programmal és az Európai Szolidaritási Testülettel, amelyek lehetőséget teremtenek a fiataloknak saját ötleteik megvalósítására. A program fókuszában idén a helyi szintű ifjúsági kezdeményezések állnak

Várjuk a most tavasszal 10-11. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését! A részvétel a programon INGYENES.

A csoportok aktív részvételét – a felkészülést és a kreatív beszámolót – szakmai zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak talált osztály fődíja részvételi lehetőség az Európai Parlament strasbourgi Euroscola-programján.

Időpont: 2020. október 2. 10.00-15.30
Helyszín: Országház, 1055 Budapest Kossuth tér 1-3.
Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. május 31., 12:00.

A jelentkezés feltételei ITT találhatók!

A kiválasztás feltételeinek részletesebb magyarázata ITT található!

Jelentkezés >>
 

A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap kilencedik alkalommal kerül megrendezésre 2020. október 2-án, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament magyarországi Kapcsolattartó Irodájának közös szervezésében. A tavalyi rendezvényen készült fotók megtekinthetők itt.

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó