Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

START+ információs webinárium

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.03.11. 16:54
start_informacios_webinarium_7014.png

Ifjúsági területen szeretnétek projektet megvalósítani, de kell egy kis löket hozzá? Hallgassatok bele webináriumunkba, és ismerjétek meg az Erasmus+ ifjúságot és a Szolidaritási Testületet!

Időpont: 2020.04.08. 10:00-13:05

Az előadásokat online felületen közvetítjük majd, amelyhez a belépő linket e-mailben küldjük a regisztrált érdeklődőknek.

Kiket várunk?

Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg ifjúsági területen és ehhez forrást keresnek. Várjuk azokat a pályázóinkat is, akik nyújtottak már be pályázatot, de nem kaptak támogatást, és további útmutatást, tanácsokat szeretnének kérni a Közalapítvány munkatársaitól.

Miről lesz szó?

Az Erasmus+ ifjúság az Erasmus+ program része. Célja kompetenciafejlesztés révén a fiatalok foglalkoztathatóságának javítása, valamint az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka terén működő rendszerek korszerűsítése. Nagy hangsúlyt fektet a fiatalok és az ifjúsági szakemberek nemzetközi tapasztalatszerzésére, a nemformális tanulásra, a társadalmi bevonásra, valamint az aktív állampolgári részvételre.

Az Európai Szolidaritási Testület az ifjúsági terület másik, önálló programja. Lehetővé teszi, hogy szervezetek és intézmények 18-30 éves külföldi vagy magyar fiatalt fogadjanak önkéntes vagy foglalkoztatási projektjeikhez. Emellett támogatásával fiatalok min. 5 fős csoportja megvalósíthatja saját, hazai szolidaritási projektjét is.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes program és a regisztrációs felület itt érhető el. 

Kapcsolódó hírek

top
2020 Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén
Erasmus-akkreditáció pályázat rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.
top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó