Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.02.04. 11:13
utmutatas_a_koronavirus_miatt_lemondott_mobilitasok_kapcsan_7782.png

A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.

A 2020. januárban Kínában megjelent vírus jövőbeli terjedését figyelemmel követjük, amennyiben további területek is érintettek lesznek, akkor természetesen az oda való kiutazások és az onnan történő beutazások lemondását is indokoltnak tartjuk. Kérjük, kövessétek figyelemmel a Külügyminisztérium közleményeit a ki-és a beutazásra nem javasolt térségekre vonatkozóan:

Az egyes programok tekintetében a vis maior esetek elszámolása eltérő, így kérjük, hogy az érintett támogatott pályázók és ösztöndíjasok a lemondás tényét mielőbb közöljék.

A meghiúsult kiutazások (a támogatás terhére kifizetett) indokolt költségeinek elszámolása egyéni kérelem benyújtását követően egyedi mérlegelést és jóváhagyást igényel – a kérelemben leírt körülmények és a benyújtott dokumentumok (számlák, igazolások) értékelése alapján.

Kapcsolódó hírek

top
2020 Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén
Erasmus-akkreditáció pályázat rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.
top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó