Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

ZÖLDÜLŐ ERASMUS+

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.12.12. 10:06
zoldulo_erasmus_9442.png

Fenntartható projektmenedzsment műhelymunka az Erasmus+ program projektjeihez.

Hogyan tervezzünk fenntartható projektet? Mire figyeljünk annak megvalósításakor? Hogyan legyen projektünk hasznos nem csupán a résztvevők fejlődése, de környezetünk megóvása szempontjából is?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a Zöldülő Erasmus+ című műhelymunkán, melynek célja, hogy az érdeklődők képet kapjanak az Erasmus+ program fenntartható szemléletéről, melyre 2021-től még nagyon hangsúly kerül, illetve, hogy elsajátítsák, hogyan tervezzenek hosszú távon is fenntartható projekteredményeket.

A rendezvényre 2020. január 24-én, a Tempus Közalapítványban (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet) kerül sor.

 

Kapcsolódó hírek

top
Szektorközi stratégiai partnerségek támogatása
Pályázati konzultációs folyamat szervezetek, intézmények, társadalmi vállalkozások számára.
top
START+ infónap Budapesten
Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak az ifjúsági szektorban 2020 első infónapján!
top
Mentorképzés 2020
Képzést szervezünk az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló projektek mentorai, koordinátorai számára.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Facilitátorok jelentkezését várjuk nemzetközi képzésre!
Több nemzeti iroda összefogásával nemzetközi képzést szervez a Tempus Közalapítvány az önkéntesség témájában és támogatásáért. A képzés levezetésére egy magyar tréner/facilitátor jelentkezését várják január 6-ig.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó