Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Új felület nyílt a szervezetek regisztrációjához!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.10.28. 09:09
uj_felulet_nyilt_a_szervezetek_regisztraciojahoz__4713.png

Az Organisation Registration System (ORS) lépett a Participant Portal helyére.

2019. október 22-től nyílt meg az új regisztrációs felület az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület keretein belüli pályázók számára. A Nemzeti Irodák által kezelt (nem centralizált) programokban részt venni kívánó szervezeteknek a Szervezetek Regisztrációs Felületén (Organisation Registration System (ORS)) kell innentől kezelniük szervezetük adatait.

A felület a következő linken érhető el:
https://webgate.ec.europa.eu/erasmus-esc/organisation-registration/

- Amennyiben az adott szervezet már vett részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és rendelkezik PIC számmal, nem szükséges újból regisztrálnia.

- Amennyiben a szervezet centralizált, az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) által kezelt Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programokban szeretne ismételten vagy első alkalommal részt venni, úgy szüksége lesz a PIC számára és regisztrációra a Funding and Tenders Portalon. Az eddig is használt 9 számjegyű PIC azonosító így a Funding and Tenders Portalon lesz használatban a centralizált programokra pályázó szervezetek azonosítására.

- Az új ORS felületen az "Organisation ID" (OID) egyedi azonosító kerül bevezetésre (a PIC szám helyett), amellyel a Nemzeti Irodák által kezelt Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokra pályázó szervezeteket lehet azonosítani. Például: Organisation ID: E12345678.
Azoknak a szervezeteknek, amelyek már vettek részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és már rendelkeztek PIC számmal, a rendszer automatikusan létrehozott egy OID azonosítót. Ez a regisztrációs felületen már megtalálható; javasolt rákeresni az adott szervezet PIC számára a részletes keresés (advanced search) opcióval.

- Azok a szervezetek, akik Európai Szolidaritási Testület Minőségi Tanúsítvány (ESC52) pályázatot szeretnének benyújtani, továbbra is PIC számmal kell rendelkezniük. PIC szám regisztráció.

- Az adott szervezet felhatalmazott képviselőjeként az ORS felületen EU Loginnal való belépést követően van lehetőség szerkeszteni a szervezet információit, valamint új szervezetet létrehozni a My Organisations opcióval.

Még több információ

 

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó