Új felület nyílt a szervezetek regisztrációjához!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.10.28. 09:09

Az Organisation Registration System (ORS) lépett a Participant Portal helyére.

2019. október 22-től nyílt meg az új regisztrációs felület az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület keretein belüli pályázók számára. A Nemzeti Irodák által kezelt (nem centralizált) programokban részt venni kívánó szervezeteknek a Szervezetek Regisztrációs Felületén (Organisation Registration System (ORS)) kell innentől kezelniük szervezetük adatait.

A felület a következő linken érhető el:
https://webgate.ec.europa.eu/erasmus-esc/organisation-registration/

- Amennyiben az adott szervezet már vett részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és rendelkezik PIC számmal, nem szükséges újból regisztrálnia.

- Amennyiben a szervezet centralizált, az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) által kezelt Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programokban szeretne ismételten vagy első alkalommal részt venni, úgy szüksége lesz a PIC számára és regisztrációra a Funding and Tenders Portalon. Az eddig is használt 9 számjegyű PIC azonosító így a Funding and Tenders Portalon lesz használatban a centralizált programokra pályázó szervezetek azonosítására.

- Az új ORS felületen az "Organisation ID" (OID) egyedi azonosító kerül bevezetésre (a PIC szám helyett), amellyel a Nemzeti Irodák által kezelt Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület programokra pályázó szervezeteket lehet azonosítani. Például: Organisation ID: E12345678.
Azoknak a szervezeteknek, amelyek már vettek részt nem centralizált Erasmus+ vagy Európai Szolidaritási Testület programban és már rendelkeztek PIC számmal, a rendszer automatikusan létrehozott egy OID azonosítót. Ez a regisztrációs felületen már megtalálható; javasolt rákeresni az adott szervezet PIC számára a részletes keresés (advanced search) opcióval.

- Azok a szervezetek, akik Európai Szolidaritási Testület Minőségi Tanúsítvány (ESC52) pályázatot szeretnének benyújtani, továbbra is PIC számmal kell rendelkezniük. PIC szám regisztráció.

- Az adott szervezet felhatalmazott képviselőjeként az ORS felületen EU Loginnal való belépést követően van lehetőség szerkeszteni a szervezet információit, valamint új szervezetet létrehozni a My Organisations opcióval.

Még több információ

 

Kapcsolódó hírek

top
Szektorközi stratégiai partnerségek támogatása
Képzési és pályázati konzultációs folyamat szervezetek, intézmények, társadalmi vállalkozások számára.
top
Merj hibázni!
Workshop az Erasmus+ ifjúsági projektekben gyakran felmerülő hibák azonosításáról és megelőzésükről.
top
Megjelent a Pályázati Pavilon!
Fókuszban: Közép-Európai együttműködések; Erasmus+ példaképek 2019; Fenntarthatóság és közösségépítés; A legjobb tippek Erasmus+ pályázóknak
top
Szervezetek találkozója (2019)
December 5-6-án tartjuk az Európai Szolidaritási Testület által támogatott szervezetek találkozóját.
top
A tanulás rejtett színterei
Gyere el szakpolitikai szemináriumunkra a nemformális tanulási módszerekről!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.