Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Megoldás az űrlapok technikai problémáira

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.10.03. 14:28
megoldas_az_urlapok_technikai_problemaira_9186.png

A Bizottság megvizsgálta a pályázatbenyújtáskor felmerült technikai problémákat, és a böngésző gyorsítótárának törlésére kéri a pályázókat.

Az Európai Bizottság jelezte, hogy a gyorsítótár időről időre való törlése megoldást jelenthet a felmerült technikai problémákra. Elemzéseik alapján a pályázók többsége régi verziószámú űrlapot használ, ami hosszú távon problémákat okozhat. Ezt a böngésző gyorsítótárjának törlésével és frissítéssel lehet kiküszöbölni. 

Az űrlapok folyamatos központi fejlesztése és frissítése miatt a Bizottság arra kéri a pályázókat, hogy a hatékonyság érdekében időről időre töröljék az általuk használt böngésző gyorsítótárját. A kérés Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület pályázókra egyaránt vonatkozik.

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó