Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Ötletből változás! vidéken

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.09.27. 13:14
otletbol_valtozas__videken_is_5744.png

Érdekel, hogyan kaphatsz akár 1,5 millió forintnyi támogatást közösségjavító kezdeményezésedre? Van egy jó ötleted, de kell egy kis löket a megvalósításhoz? Pécs vagy Debrecen környékén laksz? Gyere el műhelyünkre!

Budapest után Pécsett és Debrecenben is megtartjuk Ötletből változás! nevű műhelymunkánkat, amellyel a fiatalok hazai kezdeményezéseit kívánjuk segíteni. A műhelymunka során ránézünk a résztvevők ötleteire, segítünk a megvalósítás útján való elindulásban, és bemutatjuk az Európai Szolidaritási Testület szolidaritási projektjeinek feltételeit és támogatási rendszerét.

Van egy jó ötleted, és szeretnéd megtudni, hogy kaphatsz akár 1,5 millió forintnyi támogatást annak megvalósításához? 

Gyere el rendezvényünkre!

>> Ötletből változás! Pécs (november 5.)
>> Ötletből változás! Debrecen (november 7.)

Gyere el az Ötletből változás! műhelymunkára, ismerd meg a szolidaritási projekteket, és dolgozz saját ötleteden! Szolidaritási projektek során min. 5 fős csapatoddal a saját közösségetekben indíthattok el pozitív változást.  Felújíthatjátok a helyi játszóteret, műhelyfoglalkozást tarthattok a környezettudatosabb életmódért, érzékenyítő programot álmodhattok meg a hátrányos helyzetűek támogatására, interaktív nyelvórákat tarthattok a helyi óvodában vagy akár helyi közösségi bringarendszert is létrehozhattok… Az ötlet a tiétek, a lényeg, hogy jobbá tegyétek a közösségeteket!

További információk és jelentkezés:

>> Ötletből változás! Pécs (november 5.)
>> Ötletből változás! Debrecen (november 7.)

Kapcsolódó hírek

top
5 éves a Youth Wiki!
5 éve a sikeres ifjúságpolitikáért!
top
Szolidaritási szerda 9. – 7 tanács a sikeres beszámoláshoz
A projekt lezárása után a beszámolás következik: összefoglaljátok miket értetek el és ez alapján értékelik a tevékenységeteket. A beszámoló legalább annyira fontos, mint a pályázat – mi kell hát ahhoz, hogy jól sikerüljön?
top
Online mentorképzés indul!
Az Európai Szolidaritási Testület résztvevőit támogató mentoroknak és koordinátoroknak.
top
Szolidaritási szerda 8. – 5+1 kérdés a hatékony kommunikációhoz
A szolidaritási projektekben nagy szerepe van a kommunikációnak és a disszeminációnak. Ha szeretnétek kidolgozni a kommunikációs terveteket, gondoljátok végig a következő kérdéseket!
top
Szolidaritási szerda 7. – Mi történik a pályázat benyújtása után?
Az, hogy benyújtottátok a pályázatot, csak egy nagy kaland kezdete. Hogy milyen utat jár be egy projekt a későbbiekben? Cikkünkből megtudhatjátok!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó