Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Szektorközi stratégiai partnerségek támogatása

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2020.01.17. 13:24
szektorkozi_strategiai_partnersegek_tamogatasa__7337.png

Pályázati konzultációs folyamat szervezetek, intézmények, társadalmi vállalkozások számára.

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ Ifjúsági Csoportja az Erasmus+ program ifjúsági területének céljaihoz illeszkedő stratégiai együttműködésre nyitott szervezetek / intézmények számára fejlesztő folyamatot indít, mely során egy ifjúsági területen tapasztalt szakember igényekre szabott támogatását kérhetik ifjúsági célú szektorközi Erasmus+ stratégiai partnerségi projektek tervezéséhez. 

Az egyéni konzultációs folyamat segíteni kíván az Erasmus+ KA2-es pályázati kategóriájában benyújtás előtt álló projekttervek ifjúsági relevanciájának növelésében, magas minőségű projektek tervezésében, illetve a sikeres projektmegvalósításra készülésben.

A konzultációs folyamatra 2020. február 10-ig folyamatosan lehet jelentkezni.

Részletek

Jelentkezem!

Kapcsolódó hírek

top
START+ infónap Budapesten
Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak az ifjúsági szektorban 2020 első infónapján!
top
Mentorképzés 2020
Képzést szervezünk az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló projektek mentorai, koordinátorai számára.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Facilitátorok jelentkezését várjuk nemzetközi képzésre!
Több nemzeti iroda összefogásával nemzetközi képzést szervez a Tempus Közalapítvány az önkéntesség témájában és támogatásáért. A képzés levezetésére egy magyar tréner/facilitátor jelentkezését várják január 6-ig.
top
FELHÍVÁS pályázati értékelő szakemberek részére
A Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó