Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Online tanácsadást tartunk pályázóinknak

Kategória: : Általános
Cimkék:
Közzétéve: 2019.08.22. 09:51
online_tanacsadast_tartunk_palyazoinknak_5210.png

Az utolsó 2019-es pályázati forduló előtt online tanácsadással segítjük az elakadt pályázókat.

Október 1-jén lesz a következő Erasmus+ ifjúság és Európai Szolidaritási Testület pályázatbeadási határidő, amely 2019-ben egyben az utolsó is. Ennek alkalmából „last minute online tanácsadást” tartunk azoknak a pályázóknak, akik az űrlap kitöltése közben elakadtak vagy olyan kérdés merült fel bennük, amit csak a nemzeti iroda munkatársai tudnak megválaszolni. A tanácsadás szeptember 23-án 14:00-16:00 között lesz.

Nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről? Egyszerű a dolgod: , és vegyél részt az eseményen! A nemzeti iroda pályázatkezelő munkatársai a megjelölt időpontban válaszolnak majd a feltett kérdésekre. Írj bátran!

Kapcsolódó hírek

top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
A fenntartható jövőért
A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram pályázati felhívása.
top
Új funkciók! - Erasmus+ Project Results Platform
Két új kereső funkcióval gazdagodott az EPRP.
top
Erasmus+ Sport pályázati felhívás
2020. április 2-i határidővel adhattok be pályázatot három kategóriában.
top
Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán
A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó