Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

E+ Vitamin Képzés

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.07.29. 15:14
e_vitamin_kepzes_1868.png

Nyerj energiát velünk és tervezz sikeres Erasmus+ projektet!

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy összerakd a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal!

A Tempus Közalapítvány képzést szervez az Erasmus+ program ifjúsági területén, középpontban a sikeres projekttervezéshez és megvalósításhoz szükséges hasznos ismeretekkel, gyakorlatokkal.

Ha szeretnéd jobban átlátni  az Erasmus+ program ifjúsági pályázati lehetőségeit, szervezeteddel szeretnétek minél inkább kihasználni a program nyújtotta előnyöket, akkor gyere el háromnapos képzésünkre szeptember 11-13-án a Kéthly Anna tér 1-be! Oszd meg tapasztalataidat más pályázni vágyókkal és tervezz Te is sikeres Erasmus+ projektet!

A képzés regisztrációhoz kötött!

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó