Fesztiválozz velünk!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.06.13. 08:56

A jelentkezés lezárult!

FESZTIVÁLOZZ VELÜNK!

Téged várunk, ha:

  • részt vettél az Erasmus+, a Campus Mundi vagy az Európai Szolidaritási Testület/Európai Önkéntes Szolgálat programban,
  • szívesen mesélsz élményeidről,
  • hasznos tanácsaiddal segítenéd azokat, akik még nem mertek belevágni,
  • ráérsz az alábbi időpontok egyikén.

Dátumok és helyszínek:

Miben számítunk rád?

Légy standoló csapatunk tagja akár több nyári fesztiválon is! Tedd közkinccsé tudásodat és nyújts információt az országról, ahol korábban tapasztalatokat szereztél. Inspirálj másokat is a kalandra!

Hogyan jelentkezz?

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot!

A részvételről:

  • Standolóként nap közben fogsz közreműködni a fesztiválon. Ez alatt az érdeklődőkkel fogsz beszélgetni, megosztod velük külföldi élményeidet, arra bátorítod őket, hogy vegyenek részt hasonló programban.
  • Emellett közösségi média guruként is terjesztheted a programok hírét. Készíthetsz fotókat a standolásról, mini videó interjúkban megkérdezheted a fesztiválozókat, hogy Hozzád hasonlóan bele mernének-e vágni egy külföldi kalandba – a határ a Te kreativitásod! Az anyagokat a Tempus Közalapítvány hivatalos közösségi oldalain osztjuk meg.
  • A részvétel pontos időpontját a jelentkezési határidő lezárultával igazoljuk vissza Neked.
  • A kiválasztott jelentkezők az adott napra szakmai napi jegyet kapnak, tehát este teljesen szabad vagy – élvezheted a koncerteket, hiszen a napijegyet mi biztosítjuk Neked!

Jelentkezési határidő: 2019. június 19. szerda este 23:00.

Kérdések esetén írj az alumni@tpf.hu címre!

A jelentkezők személyes adatait a Tempus Közalapítvány kizárólag a jelen felhíváshoz kapcsolódóan használja fel és harmadik fél számára nem adja ki. A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató itt található.

Kapcsolódó hírek

top
ERASMUSDAYS 2019 – FELHÍVÁS
Ünnepeld Te is az Erasmus+ programot október 10-12. között, oszd meg tapasztalataid és eredményeit másokkal is!
top
A TE UTAD!
Idén nyáron is csatlakozunk a fesztiválozó tömeghez!
top
Magyar szervezet az Eurodesk Awards 2019 díjazottjai között
Az Eurodesk hálózat éves díja 2011 óta szolgál elismerésül az Eurodesk helyi partnerszervezetei által nyújtott kiemelt tevékenységek minősítésére. Az Eurodesk helyi multiplikátorai Európa-szerte igyekeznek a fiataloknak olyan lehetőségeket és információkat nyújtani, hogy minél jobban ki tudják aknázni a számukra nyitva álló nemzetközi mobilitási lehetőségeket.
top
@european_youth_eu - Instagram az európai mobilitás jegyében
A DG EAC elindította Instagram oldalát, ahol többek között az Erasmus+, a Szolidaritási Testület, a DiscoverEU érdekességeiről adnak hírt.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.