Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Európai választások - 2019. május 23–26.

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.03.18. 10:00
europai_valasztasok_-_2019._majus_23–26._5741.png

Az Európa Bizottság „Szavazni fogok!” kezdeményezésén keresztül hasznos választási és Unióval kapcsolatos információkkal gazdagodhattok.

Május 23-tól 26-ig kerül sor az európai parlamenti választásokra, melyek döntőfontosságúak az Európai Unió társadalmának jövőjére nézve.

Ennek okán az Európai Bizottság támogatói közösség építésébe kezdett, hogy felhívja a figyelmet az európai választások fontosságára. A „Szavazni fogok!” kampány a demokratikus folyamatban való részvételre és annak tudatos és tájékozott módjára hívatott buzdítani.

A kampányról bővebben ITT olvashatsz, a választások menetéről pedig ITT találsz meg minden fontos információt.

Ha kíváncsi vagy, esetleg szeretnéd felfrissíteni tudásod az Unióról és, hogy mit is jelent Uniós polgárnak lenni, nézd meg, mit köszönhetünk Európának, ha pedig inspirációra vágysz, olvasd el az EUandME történeteit, melyeket az EU-ban tevékenykedő fiatalok osztottak meg Uniós tapasztalataikról, élményeikről.

Kapcsolódó hírek

top
Új szolgáltatásokkal hódít az Europass
Új külsőt kapott az europass.hu!
top
Aktív tanulás az online térben műhelymunka
Ismerj meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!
top
Az önkéntesség hónapja!
November 5. és december 5. között izgalmas élménybeszámolókkal, videókkal és nyereményjátékokkal jelentkezünk Facebook oldalunkon.
top
Solidarity:ON – Az önkéntesség menő!
Ünnepeld velünk az önkéntességet! Izgalmas beszélgetések és inspiráló előadások várnak rád december 3-án online rendezvényünkön.
top
Ezt adta nekünk az Erasmus+!
Hallgasd meg, mi mindent kaptak a programtól 2020 nívódíjasai!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó