Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Európai Szolidaritási Testület a Duna TV-n!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.01.29. 10:15
europai_szolidaritasi_testulet_a_duna_tv-n__2358.png

Az Önkéntesek című műsor stábja az Európai Szolidaritási Testület nyitóeseményén forgatott.

A decemberi Solidairity:ON! rendezvényen Verses István Erasmus+ programvezető elmondta, hogy az Európai Szolidaritási Testület méltó utódja lehet az Európai Önkéntes Szolgálatnak, amely ugyancsak a fiatalok külföldi önkéntességét támogatta. Ezek az uniós programok a hazai kihívásokra is reagáló projektek támogatásával a fiatalok szakmai tapasztalatszerzéséhez, nyelvtanulásához és személyiségfejlődéséhez is hozzájárulhatnak.

A műsorban a részvételi feltételek mellett három olyan fiatalt is megismerhetünk, akik korábban már bekapcsolódtak az Európai Unió önkéntességet támogató programjaiba. Egyikük egy ifjúsági szálló felújításán dolgozott Portugáliában, másikuk az ökotudatos gondolkodás elősegítése érdekében tevékenykedett Horvátországban, a harmadik fiatal pedig egy napköziotthonban segített a fiataloknak Olaszországban. A számtalan élmény és kaland mellett mindannyian sokat tanultak – önmagukról is. Emellett tettek még valami fontosat: magukból is adtak egy kicsit – egy szolidárisabb társadalom létrejötte érdekében.

Az összeállítás itt tekinthető meg (11.05 perctől).

A rendezvényen készült képek itt találhatók

Kapcsolódó hírek

top
Új szolgáltatásokkal hódít az Europass
Új külsőt kapott az europass.hu!
top
Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók csoport
Az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázói információi egy helyen!
top
Aktív tanulás az online térben műhelymunka
Ismerj meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!
top
Az önkéntesség hónapja!
November 5. és december 5. között izgalmas élménybeszámolókkal, videókkal és nyereményjátékokkal jelentkezünk Facebook oldalunkon.
top
Solidarity:ON – Az önkéntesség menő!
Ünnepeld velünk az önkéntességet! Izgalmas beszélgetések és inspiráló előadások várnak rád december 3-án online rendezvényünkön.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó