Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Reflektorfényben Európa kulturális öröksége

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.02.11. 13:05
reflektorfenyben_europa_kulturalis_oroksege_1059.png

2018 az Európai Kulturális Örökség éve volt.

Hivatalosan 2017 decemberében indult első alkalommal az Európai Kulturális Örökség éve az Európai Kulturális Fórumon Milánóban. Ám kulturális örökségünk körülvesz minket a mindennapjainkban is: Európa városaiban, az építészetben, a természeti tájakon, az irodalomban és művészetekben, mindabban, amit őseinktől tanultunk és azokban a történetekben, amiket gyermekeinknek adunk tovább.

A kulturális örökség közös történelemmel és közös értékekkel köti össze Európát, ezért törekednünk kell megértésére, ünneplésére és ápolására, hiszen jövőnk megformálásának eszköze is.

2018 az embereket egymáshoz és Európához közelebb hozó, eddig nem látott kezdeményezések és események éve volt, melyek az európaiság és az Európához való tartozás érzését erősítették.

Hogy megtudd, miként valósult meg az Európai Kulturális Örökség éve és hogy mit is jelent ez igazán, kattints IDE , hogy elérd az Európai Unió publikációját és olvasd el, miért tartozik az európai kulturális örökség mindannyiunkhoz!

Kapcsolódó hírek

top
Új szolgáltatásokkal hódít az Europass
Új külsőt kapott az europass.hu!
top
Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók csoport
Az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázói információi egy helyen!
top
Aktív tanulás az online térben műhelymunka
Ismerj meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!
top
Az önkéntesség hónapja!
November 5. és december 5. között izgalmas élménybeszámolókkal, videókkal és nyereményjátékokkal jelentkezünk Facebook oldalunkon.
top
Solidarity:ON – Az önkéntesség menő!
Ünnepeld velünk az önkéntességet! Izgalmas beszélgetések és inspiráló előadások várnak rád december 3-án online rendezvényünkön.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó