Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Képviseld generációdat az ENSZ-ben!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2019.02.07. 10:06
kepviseld_generaciodat_az_ensz-ben__3822.png

Jelentkezz az Ifjúsági Küldött Programra, és hallasd a hangod New Yorkban!

Szeretnéd, ha véleményeddel világszintű folyamatokat befolyásolnál és társadalmi fejlődésre hatnál? Hiszel benne, hogy a jövő a fiataloké és hogy gondolkodásmódjuk változást hozhat? Legyél te a híd a fiatalok és a ma döntéshozói közt, és képviseld Magyarországot az ENSZ-ben és különböző ifjúsági fórumokon egy szebb és békésebb jövőért!

Az ENSZ Ifjúsági Küldött Programja 1980-ban indult, hogy lehetőséget adjon a mindenkori fiatal generációnak saját érdekeinek képviseletére és érvényesítésére a nemzetközi döntéshozatalban. Magyarország 2016-ban csatlakozott a projekthez, így immáron több mint két éve segítik küldötteink, hogy az ENSZ kezdeményezései közelebb kerüljenek a magyar fiatalokhoz.

A kiválasztott legalább 18 és legfeljebb 25 éves magyar nemzetiségű fiatal lehetőséget kap arra, hogy ifjúsági diplomataként képviselje Magyarországot az ENSZ Közgyűlés Harmadik Bizottságának 2019. októberi ülésszakán New Yorkban, illetve az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsának (ECOSOC) Ifjúsági Fórumán 2020 áprilisában, szintén New Yorkban. Emellett lobbizhat a fiatalok döntéshozásba való bevonásáért, a kiküldetésről való visszatérés után tanácsokat, javaslatokat tehet a fiatalokat érintő ügyekben és az ország minden pontján szervezett ifjúsági fórumokon legalább 300 fiatalnak népszerűsítheti az ifjúsági szempontokat és oszthatja meg tudását az ENSZ-ről és annak kezdeményezéseiről.

A programra 2019. március 1-ig tudsz jelentkezni pályázati anyagod leadásával.
Részletek a jelentkezési feltételekről és a programról ITT találhatók!

Jelentkezz, hogy véleményeddel változást hozhass!

Kapcsolódó hírek

top
Új szolgáltatásokkal hódít az Europass
Új külsőt kapott az europass.hu!
top
Aktív tanulás az online térben műhelymunka
Ismerj meg interaktív online gyakorlatokat, játékokat a fiatalok aktív bevonásához!
top
Az önkéntesség hónapja!
November 5. és december 5. között izgalmas élménybeszámolókkal, videókkal és nyereményjátékokkal jelentkezünk Facebook oldalunkon.
top
Solidarity:ON – Az önkéntesség menő!
Ünnepeld velünk az önkéntességet! Izgalmas beszélgetések és inspiráló előadások várnak rád december 3-án online rendezvényünkön.
top
Ezt adta nekünk az Erasmus+!
Hallgasd meg, mi mindent kaptak a programtól 2020 nívódíjasai!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó