Erasmusdays 2018 - szervezz te is Erasmus+ napot!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2018.07.10. 15:45

Ünnepeld velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Büszke vagy a projektedre? Fontos neked az európai közösség? Akkor csatlakozz a közös ünnepléshez és mutasd meg másoknak is! Október 12-én és 13-án 20 európai uniós ország közel 1000 eseményéhez csatlakozva idén először Magyarországon is megrendezésre kerül az #ErasmusDays, melynek keretében minden az Erasmus+ projektekről fog szólni ezen a két napon.

Várjuk olyan Erasmus+ támogatott pályázók jelentkezését, akiknek jelenleg is van futó projektjük és 2018. október 12-én és 13-án csatlakoznának a rendezvényekhez intézményükkel, szervezetükkel. Megkötés nélkül, bármilyen, a projektet bemutató eseménnyel lehet társulni a magyarországi #ErasmusDays napokhoz. Legyen szó workshopról, információs vagy nyílt napról, online akcióról, versenyről, vagy akár flash mobról, minden ötletet szívesen várunk!

Mi történik a jelentkezés után?

Ha regisztrálod az eseményt az #ErasmusDays programsorozathoz, mi segítünk az esemény népszerűsítésében.

  • A programot feltöltjük a www.erasmusdays.eu oldalra, ahol az összes európai eseménnyel együtt megtalálhatják az érdeklődők.
  • Rendelkezésre bocsátunk egy arculati elemeket tartalmazó eszköztárat, ahol a logótól kezdve a különböző bannereken át mindenféle grafika megtalálható, amivel színesíthető az esemény kommunikációja.
  • A program hazai népszerűsítésében is segítünk, számos csatornán fogjuk felhívni a figyelmet a projektre, így a Tempus Közalapítvány honlapján és Facebook oldalain is megosztjuk.
  • Ha szeretnétek egy információs részt is tartani az Erasmus+ pályázatokról, a Tempus Közalapítvány kollégái szívesen tartanak előadást a rendezvényen. Résztvevőitek így egy 45-90 perces prezentáció keretében mindent megtudhatnak az Erasmus+ pályázatokról és kérdéseikre is választ kaphatnak a helyszínen. Ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelezzétek az űrlap erre vonatkozó részénél. Ez a lehetőség korlátozott számban áll rendelkezésre.

Jelentkezni 2018. augusztus 24. 24:00-ig lehet.

Jelentkezés itt: Adatlap

További dokumentumok: Adatvédelmi tájékoztató

Ha kérdés merülne fel, várjuk az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.

Forrás: tka.hu

Kapcsolódó hírek

top
Solidarity:ON
Az Európai Szolidaritási Testület nagyszabású nyitórendezvénye december 5-én a Teslában. Ünnepeld velünk a nemzetközi önkéntesség világnapját!
top
Nyelvtanulás és nyelvtanítás nemformális módszerekkel
A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoportja egy napos angol nyelvű műhelymunkát szervez a nyelvtanulásban használható nemformális módszerekről. Különösen hasznos lehet a workshop az ifjúságsegítők, képzők, oktatók, EVS önkéntesek és tanárok számára.
top
2019-ben még több forrás az Erasmus+ programban
Megjelent az Erasmus+ 2019-es pályázati felhívása: az EU 3 milliárd eurót fordít a fiatal európaiak támogatására
top
Time To Move: fedezd fel velünk Európát 2018-ban is
Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken?
top
Van beleszólásod! - interaktív nap a Parlamentben
Várjuk a középiskolás osztályok, csoportok jelentkezését az október 19-ei Parlamenti Ifjúsági Napra
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.