Erasmusdays 2018 - szervezz te is Erasmus+ napot!

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2018.07.10. 15:45

Ünnepeld velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Büszke vagy a projektedre? Fontos neked az európai közösség? Akkor csatlakozz a közös ünnepléshez és mutasd meg másoknak is! Október 12-én és 13-án 20 európai uniós ország közel 1000 eseményéhez csatlakozva idén először Magyarországon is megrendezésre kerül az #ErasmusDays, melynek keretében minden az Erasmus+ projektekről fog szólni ezen a két napon.

Várjuk olyan Erasmus+ támogatott pályázók jelentkezését, akiknek jelenleg is van futó projektjük és 2018. október 12-én és 13-án csatlakoznának a rendezvényekhez intézményükkel, szervezetükkel. Megkötés nélkül, bármilyen, a projektet bemutató eseménnyel lehet társulni a magyarországi #ErasmusDays napokhoz. Legyen szó workshopról, információs vagy nyílt napról, online akcióról, versenyről, vagy akár flash mobról, minden ötletet szívesen várunk!

Mi történik a jelentkezés után?

Ha regisztrálod az eseményt az #ErasmusDays programsorozathoz, mi segítünk az esemény népszerűsítésében.

  • A programot feltöltjük a www.erasmusdays.eu oldalra, ahol az összes európai eseménnyel együtt megtalálhatják az érdeklődők.
  • Rendelkezésre bocsátunk egy arculati elemeket tartalmazó eszköztárat, ahol a logótól kezdve a különböző bannereken át mindenféle grafika megtalálható, amivel színesíthető az esemény kommunikációja.
  • A program hazai népszerűsítésében is segítünk, számos csatornán fogjuk felhívni a figyelmet a projektre, így a Tempus Közalapítvány honlapján és Facebook oldalain is megosztjuk.
  • Ha szeretnétek egy információs részt is tartani az Erasmus+ pályázatokról, a Tempus Közalapítvány kollégái szívesen tartanak előadást a rendezvényen. Résztvevőitek így egy 45-90 perces prezentáció keretében mindent megtudhatnak az Erasmus+ pályázatokról és kérdéseikre is választ kaphatnak a helyszínen. Ha szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, jelezzétek az űrlap erre vonatkozó részénél. Ez a lehetőség korlátozott számban áll rendelkezésre.

Jelentkezni 2018. augusztus 24. 24:00-ig lehet.

Jelentkezés itt: Adatlap

További dokumentumok: Adatvédelmi tájékoztató

Ha kérdés merülne fel, várjuk az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen.

Forrás: tka.hu

Kapcsolódó hírek

top
A tanulás rejtett színterei
Nemformális tanulási módszerek az Erasmus+ projektekben
top
European Solidarity Corps Projects Platform
Elindult az Európai Szolidaritási Testület által támogatott projekteket bemutató oldal.
top
29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny
Ifjú feltalálókat és tudósokat keresnek.
top
Kommunikációs képzés volt önkénteseknek
Célja, hogy a fiatalok hitelesen, profin és hatásosan tudják megosztani az önkéntesség történeteit másokkal. Ha te is önkénteskedtél, csatlakozz hozzánk, és terjeszd a lehetőség hírét!
top
Töltsd ki a kérdőívet...
...az E+ Project Results Platform harmadik verziójának értékeléséhez!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.