Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Coaching program indul

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+, coaching
Közzétéve: 2017.05.26. 10:03
coaching_program_indul_3839.png

A program célja a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalok és a velük foglalkozó szervezetek bevonása az Erasmus+ programba.

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ ifjúsági csoport coaching programot hirdet fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetek számára.

A szervezeti coaching program célja a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalok és a velük foglalkozó szervezetek bevonása az Erasmus+ ifjúsági programba. Az Erasmus+ ifjúsági fejezetben olyan projektek megvalósítására lehet pályázni, amelyek célja a nemformális tanuláson keresztül a fiatalok kompetencia- és készségfejlesztése; a fiatalok demokratikus részvétele; az ifjúsági munka minőségfejlesztése, valamint a hátrányos helyzetű fiatalok elérése.

A program a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetekre fókuszálva, egy coaching folyamat keretében valósul meg.

A coaching folyamat

A programban részt vevő szervezet számára a Tempus Közalapítvány 25 órányi szervezeti coaching-ot biztosít.

Időpontja: 2017. június - október

Időtartama: 25 kontaktóra/szervezet

A leendő coach támogatást nyújt az új szervezetnek a projekttervezés és pályázatírás folyamatok során, bátorítja és képessé teszi őket arra, hogy projekteket valósítsanak meg az Erasmus+ ifjúsági fejezetében.

A jelentkezés feltételei

Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik

  • tapasztaltak fogyatékkal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de nem rendelkeznek tapasztalattal/csak minimális tapasztalattal rendelkeznek az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában; vagy
  • még nem tapasztaltak fogyatékkal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de tervezik, és tapasztalattal bírnak az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában.

Jelentkezés

A programra az alábbi kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni

Kérdőív link

A jelentkezés határideje: 2017. június 7. 8:00

A támogatandó szervezetekről az Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársai döntenek. A kiválasztott jelentkezőkkel a Tempus Közalapítvány megállapodást köt.

A jelentkezések elbírálásának határideje: 2017. június 15., ezt követően az Erasmus+ ifjúsági csoport felelős munkatársa írásban értesít minden jelentkezőt.

 

További információ:
Pável Luca Sára
Junior pályázati referens

ERASMUS+ IFJÚSÁG
Tempus Közalapítvány
luca.pavel@tpf.hu
+ (36) 1 237 1300 / 322-es mellék

 

Kapcsolódó hírek

top
2020 Erasmus-akkreditáció az Ifjúság Területén
Erasmus-akkreditáció pályázat rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására az ifjúsági területen.
top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó