Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

Szervezeti coaching program

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+, coaching
Közzétéve: 2017.02.15. 09:37
szervezeti_coaching_program_6896.png

Coaching program fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetek számára.

A Tempus Közalapítvány - az Erasmus+ ifjúsági csoport
koordinációjában - coaching programot hirdet fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetek számára.

I. A program bemutatása

A szervezeti coaching program célja a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalok és a velük foglalkozó szervezetek bevonása az Erasmus+ ifjúsági programba. Az Erasmus+ ifjúsági fejezetben olyan projektek megvalósítására lehet pályázni, amelyek célja a nemformális tanuláson keresztül a fiatalok kompetencia- és készségfejlesztése; a fiatalok demokratikus részvétele; az ifjúsági munka minőségfejlesztése, valamint a hátrányos helyzetű fiatalok elérése.

A program a fogyatékossággal és egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal foglalkozó szervezetekre fókuszálva, egy coaching folyamat keretében valósul meg.

II. A coaching folyamata

A programban részt vevő szervezetek számára a Tempus Közalapítvány 25 órányi szervezeti coaching-ot biztosít.

Időpont: 2017. második negyedéves kezdéssel

Időtartama: 25 kontaktóra/szervezet

A leendő coach támogatást nyújt az új szervezeteknek a projekttervezés és pályázatírás folyamatok során, bátorítja és képessé teszi őket arra, hogy projekteket valósítsanak meg az Erasmus+ ifjúsági fejezetében.

III. A jelentkezés feltételei

Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik

  • tapasztaltak fogyatékkal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de nem rendelkeznek tapasztalattal/csak minimális tapasztalattal rendelkeznek az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában; vagy
  • még nem tapasztaltak fogyatékkal és/vagy egészségügyi problémákkal élő fiatalokkal való munkában, de tervezik, és tapasztalattal bírnak az Erasmus+ ifjúsági területet érintő nemzetközi együttműködés keretében folytatott projekt megvalósításában.

IV. Jelentkezés módja

A programra az alábbi kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni: 

Jelentkezési lap

A jelentkezés határideje: 2017. március 5.

V. A szervezetek kiválasztása

A támogatandó szervezetekről az Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársai döntenek. A kiválasztott jelentkezőkkel a Tempus Közalapítvány megállapodást köt.

A jelentkezések elbírálásának határideje: 2017. március 13., ezt követően az Erasmus+ ifjúsági csoport felelős munkatársa írásban értesít minden jelentkezőt.

Felhívás

Felhívás (jpg)

 

További információ:

Pável Luca Sára
Junior pályázati referens
Tempus Közalapítvány
E-mail: luca.pavel@tpf.hu
Tel.: + (36) 1 237 1300 / 322-es mellék

 

Kapcsolódó hírek

top
Szektorközi stratégiai partnerségek támogatása
Pályázati konzultációs folyamat szervezetek, intézmények, társadalmi vállalkozások számára.
top
START+ infónap Budapesten
Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak az ifjúsági szektorban 2020 első infónapján!
top
Mentorképzés 2020
Képzést szervezünk az Európai Szolidaritási Testület keretein belül megvalósuló projektek mentorai, koordinátorai számára.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Facilitátorok jelentkezését várjuk nemzetközi képzésre!
Több nemzeti iroda összefogásával nemzetközi képzést szervez a Tempus Közalapítvány az önkéntesség témájában és támogatásáért. A képzés levezetésére egy magyar tréner/facilitátor jelentkezését várják január 6-ig.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó