Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

100 új élmény könyv formában is

Kategória: : Általános
Közzétéve: 2016.12.16. 14:00
100_uj_elmeny_konyv_formaban_is_7007.png

EVS önkéntesek blogbejegyzéseiből és az Európai Ifjúsági Portál cikkeiből jelent meg az izgalmas 100 új élmény kiadvány.

A kötet EVS önkéntesek blogbejegyzéseiből és az Európai Ifjúsági Portál EVS-hez kapcsolódó írásaiból jelent meg az Eurodesk hálózat válogatásában, ami közelebb hozza az önkéntességet és a nemformális tanulást. 

A Tempus Közalapítvány az Eurodesk hálózat gondozásában megjelenő új kiadványa az Európai Önkéntes Szolgálat 20. évfordulójának alkalmából olyan írásokat gyűjt össze, amelyek többféle nézőpontból mutatják meg az EVS gazdagságát, eredményeit. Olvashatnak arról, mi a szerepe egy fogadó vagy küldő szervezetnek, hogyan látja egy külföldi önkéntes Magyarországot, milyen személyes távlatokat nyithat egy EVS projekt és milyen lépéseket javasol egy „rutinos” volt EVS-es a jövő nemzedéknek. Az Európai Bizottság által fenntartott Európai Ifjúsági Portál (europa.eu/youth) ad helyet az EVS szervezetek adatbázisának. A Portál magyar aloldala sok érdekes interjút, cikket tett közzé az utóbbi években az Európai Önkéntes Szolgálatról. A kiadvány #EVS20 című részében ezek sorából válogattuk össze néhányat a teljesség igénye nélkül.

A #100újélmény blog az Erasmus+ program ifjúsági területének hazai nemzeti irodája kezdeményezésére jött létre. A blogon az Európai Önkéntes Szolgálatukat töltő önkéntesek osztják meg új élményeiket, ezzel bátorítva az olvasókat, hogy használják ki az Erasmus+ program ifjúsági mobilitási lehetőségeit. A kiadvány #100újélmény című részében szereplő blogbejegyzések segítenek megérteni,  hogy a külföldön eltöltött időszak alatt az adott ország kultúrája, szokásai mellett a fiatalok nem csak saját határaikat és önmagukat ismerik meg jobban, hanem végül, és nem utolsósorban Európában betöltött szerepükre is rácsodálkoznak.

Jó olvasást kívánunk!

A kiadvány letölthető honlapunkon itt.

Kapcsolódó hírek

top
Változik az önkéntesek biztosításra való regisztrálásának menete
A CIGNA a Mobility Tool+ rendszerén keresztül, automatikusan kapja meg a résztvevő adatait.
top
Elindult az új Erasmus+ honlap!
Örömmel jelentjük be, hogy a Tempus Közalapítvány új Erasmus+ honlapja elérhető az erasmusplusz.hu címen
top
Elindult az új Szolidaritási Testület honlap!
A program 2021-2027 közötti szakaszának információi új oldalunkon olvashatók.
top
Elindult az Eurodesk Hungary Instagram!
A magyar Eurodesk elindítja saját Instagram profilját. Az oldalon külföldi lehetőségekről, izgalmas sztorikról és hazai ifjúsági szervezetekről hallhatsz.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:

Érvénytelen e-mail cím!
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje. Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót! Kérjük, pipálja be a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet!
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó