Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

EVS live

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+, EVS live, EVS20
Közzétéve: 2016.11.07. 13:58
evs_live_2527.png

Ismét EVS live inspiráló előadásokkal, EVS20 partyval, december 5-én Budapesten

A Tempus Közalapítvány – immár hatodik alkalommal - idén is megrendezi az Erasmus+ program éves ifjúsági nagyrendezvényét, az EVS live-ot. Az esemény középpontjában az Európai Uniós mobilitási programcsomag áll: az Erasmus+ nemzetközi lehetőségei, ezen belül is az EVS (European Voluntary Service- Európai Önkéntes Szolgálat) 20. évfordulója. A program során inspiráló előadásokat, szakmai kerekasztal-beszélgetést és egy ünnepi fogadást tervezünk, melyre 150 főt várunk.

A rendezvény célja a nemzetközi mobilitás és az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítése, az Erasmus+ programban megvalósult sikeres hazai projektek bemutatása, valamint a fiatalok és a civil szervezetek, szakemberek közötti kapcsolatépítés.

 

Időpont:            2016. december 5. hétfő 16.00

Helyszín:            A38 hajó, Budapest, Petőfi híd, budai hídfő

 

PROGRAM

16.00-16.20 Köszöntők

16.20-17.20 #100újélmény - inspiráló 7 percesek
Előadók: Jekli Ágnes, Hosszu Bözse és Rezai Mohhamad
Amin (Open Doors Hungary) - Szőke Dorottya (#100újélmény blog) - Ambrine Essatte - Kósa András Csaba és Marton Krisztina (Helpi Kecskeméti Ifjúsági Iroda, Hirös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ)- Ágoston László (Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség)

Moderátor: Németh Péter Zeek

17.20-18.20 Kihívások és távlatok - szakmai kerekasztal
Résztvevők: Jeney Orsolya (igazgató, Amnesty International)F. Tóth András (ügyvezető igazgató, Önkéntes Központ Alapítvány) - Szombathelyi Szilvia (kutató, EMMI) - Berencz Mercedes (CSR Lead és HR koordinátor, Exxon Mobil) 

Moderátor: Salamon Judit

18.30-20.00 EVS20 party - networking és ünnepi fogadás

 

A részvétel díjtalan, de visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze az alábbi linken november 30. szerda délig! A részvételről visszaigazolást küldünk december 2-ig.

Regisztráció

Facebook esemény

Kapcsolódó hírek

top
Útmutatás a koronavírusjárvány miatt lemondott kiutazások kapcsán
A COVID-19 koronavírus okozta járvány miatt, mely 2020 januárjában jelent meg Kína Wuhan tartományában, és amely miatt az elmúlt napokban Észak-Olaszország több települését is karantén alá vonták, a vírus által érintett területekre tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük a Tempus Közalapítvány által koordinált minden programban.
top
Volt önkéntesek jelentkezését várjuk!
EU-s programmal önkénteskedtél külföldön? Vagy a Szolidaritási Testület másfajta projektjében vettél részt? Csatlakozz Alumni-programunkhoz, és oszd meg élményeidet másokkal!
top
Új funkciók! - Erasmus+ Project Results Platform
Két új kereső funkcióval gazdagodott az EPRP.
top
Erasmus+ Sport pályázati felhívás
2020. április 2-i határidővel adhattok be pályázatot három kategóriában.
top
Útmutatás a koronavírus miatt lemondott mobilitások kapcsán
A koronavírusra való tekintettel a Kínába és a délkelet-ázsiai térségbe tervezett kiutazásoktól, illetve az onnan tervezett beutazásoktól való elállást vis maior helyzetként kezeljük.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó