Oldal logó
ESC logó
Gyengénlátó mód képe

EVS live

Kategória: : Általános
Cimkék: Erasmus+, EVS live, EVS20
Közzétéve: 2016.11.07. 13:58
evs_live_2527.png

Ismét EVS live inspiráló előadásokkal, EVS20 partyval, december 5-én Budapesten

A Tempus Közalapítvány – immár hatodik alkalommal - idén is megrendezi az Erasmus+ program éves ifjúsági nagyrendezvényét, az EVS live-ot. Az esemény középpontjában az Európai Uniós mobilitási programcsomag áll: az Erasmus+ nemzetközi lehetőségei, ezen belül is az EVS (European Voluntary Service- Európai Önkéntes Szolgálat) 20. évfordulója. A program során inspiráló előadásokat, szakmai kerekasztal-beszélgetést és egy ünnepi fogadást tervezünk, melyre 150 főt várunk.

A rendezvény célja a nemzetközi mobilitás és az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítése, az Erasmus+ programban megvalósult sikeres hazai projektek bemutatása, valamint a fiatalok és a civil szervezetek, szakemberek közötti kapcsolatépítés.

 

Időpont:            2016. december 5. hétfő 16.00

Helyszín:            A38 hajó, Budapest, Petőfi híd, budai hídfő

 

PROGRAM

16.00-16.20 Köszöntők

16.20-17.20 #100újélmény - inspiráló 7 percesek
Előadók: Jekli Ágnes, Hosszu Bözse és Rezai Mohhamad
Amin (Open Doors Hungary) - Szőke Dorottya (#100újélmény blog) - Ambrine Essatte - Kósa András Csaba és Marton Krisztina (Helpi Kecskeméti Ifjúsági Iroda, Hirös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ)- Ágoston László (Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség)

Moderátor: Németh Péter Zeek

17.20-18.20 Kihívások és távlatok - szakmai kerekasztal
Résztvevők: Jeney Orsolya (igazgató, Amnesty International)F. Tóth András (ügyvezető igazgató, Önkéntes Központ Alapítvány) - Szombathelyi Szilvia (kutató, EMMI) - Berencz Mercedes (CSR Lead és HR koordinátor, Exxon Mobil) 

Moderátor: Salamon Judit

18.30-20.00 EVS20 party - networking és ünnepi fogadás

 

A részvétel díjtalan, de visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, jelezze az alábbi linken november 30. szerda délig! A részvételről visszaigazolást küldünk december 2-ig.

Regisztráció

Facebook esemény

Kapcsolódó hírek

top
START+ Információs Fesztivál
Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!
top
UTAZÁSI KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA AZ ERASMUS+ IFJÚSÁGI TERÜLETÉN ÉS AZ EURÓPAI SZOLIDARITÁSI TESTÜLETBEN
Az Erasmus+ ifjúsági projektek és az Európai Szolidaritási Testület projektek keretein belül tervezett nemzetközi mobilitások újra megvalósíthatók
top
Itt az új Europass!
Elérkezett az álláskeresés következő korszaka!
top
Téged is várnak az önkéntesség történetei!
Július és augusztus folyamán olyan fiatalok történeteit osztjuk meg, akik külföldön önkénteskedtek.
Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Ugródeszka Ifjúsági Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.
Erasmus + logó és Európai Szolidaritási Testület logó Tempus Közalapítvány logó, Emberi Erőforrások Minisztériauman logó, Innovációs És Technológiai Minisztérium logó